Jaki Kondensator

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Healp. Czy ma ktoś jakieś pojęcie o kondensatorach z allegro? Są tam różne firmy ale nie mogę znaleźć żadnego rockforda ani helixa. Czy te z allegro też są dobre?? Healp!!

ostatnio wlasnie zakupilem na allegro klondensator, mialem ten sam problem. Sa tam uzywane 2 lanzary po 150 i 250 zl, ale nie maja pelnej elektroniki... Szukalem ciagle i sie wkurzalem, znalzlem to:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61486989

dogadalem sie z gosciem, dolozyl kabelki 20mm2 5 metrowe no to sie skusilem. Nie znalem firmy, wiedzialem tylko ze ma pelna elektronike - wiec sie skusilem. Jak sie okazalo PHANTOM to malo znana w Polsce firma ale produkuje wysokiej jakosci sprzet car audio Takze jestem zadowolony.

PS co masz za problem ze potrzebujesz kondensator?

W sumie to niemam problemu ale myśle że przy takim wzmaku i subie przydał by sie kondensator (na innym temacie pisze co mam i że za słobo gra). A kondensator szukalem właśnie z pełną elektroniką ale na alleg... jest tylko buszman z peł, elek i nic wiecej. Ale dam se rade spox. dzieki

Ja tez chciałem kupić sobie kondensator ale z powodów szumów w gośnikach od silnika bo już nie wiem jak mam je wyeliminować, a próbowałem na różne sposoby.Jedni mówią że kondzio coś pomoże inni że nic nie da już sam nie wiem Możesz zobaczyć na ten wydaje mi się całkiem fajny i ma 2Farady numer aukcji 61360510.
Pozdrawiam.