[s] aluminiowe felgi, twarde zawieszenie do 126p i wiele inn

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Mam do sprzedania kilka rzeczy do maluszka. Niestety kolega rudy mojego dopadl i juz nie widze dalszego sensu aby sie meczyl dlatego idzie gdzie sobie odpocznie ( złom ) Ale troche zainwestowalem w niego i napewno jeszcze komus przyda sie kilka rzeczy z niego. Sa to w dobrym stanie nigdy nie uzywane w sporcie ( to co po miescie ) amortyzatory utwardzane ( regeneracja 120 zl za jednego pol roku temu i maja rok gwarancji ) Super sie maluch trzyma na nich drogi i nie sa to amory jak przez wielu robione zalewane olejem ze skrzyni biegów poprzez wywiercona dziurke;p Cena za dwa 100 zl . Felgi alumionwe z poloneza caro 13stki , piecio ramienne. pasuja do malucha i fajnie na nich wyglada. Przydało by sie wypiaskowac bo z biegiem czasu stracily orginalny stan ale nie sa krzywe !! cena 300 zl. Kierownica monte carlo w dwoch kolorach , czerwono czarny. Cena 50 zl. Poł klatka na tył , super sprawa do tuningu bo fajnie wyglada i jak sie ma siedzenia z tylu w niczym to nie przeszkadza , Spawy wygladaja na solidne i jest otulina obszyta ze mozna głowa w nia bic i guza sobie nie nabic. Cena 100 zl. Pytania prosze kierowac na priv bo nie zbyt czesto przesiaduje na necie. Pozdrawiam

dodam ze mam jeszcze tłumik , glosny ale robiony przez specjaliste ktory tym sie zajmuje , Maluch lepiej na nim chodzi. Cena do uzgodnienia

możesz wysłać jakieś fotki tego tłumika?

czy sa 4 amory? jestem zainteresowany bardzo!