Pzm -egzamin teoretyczny do licencji kiedy??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie wiadomo już kiedy jest egzamin teoretyczny, do kiedy można się zgłaszać, jaki koszt jest tego??
Z góry dzięki
Pozdro!!
Gadzio

prawdopodobnie w październiku. co do kosztów niech się wypowiedzą koledzy którzy się już zapisali. zgłosić się jeszcze chyba możesz, najlepiej zadzwoń do pzmotu.

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2004-09-23 08:22:54 ]

w limanowej dowiedzialem sie ze 10 X (niedziela).
wiecej szczegolow nie znam.
ciekawe czy ktokolwiek nawet z AK zna...;)

wlasnie dzwonilem do PZM. pani powiedziala ze trzeba sie zapisac i zostawic numer telefonu i oni beda powiadamiac jak ustala ostateczny termin. ale na pewno po 29 wrzesnia. najpierw beda przeprowadzone wyklady z teorii a potem egzamin. wszystko odbedzie sie w automobilklubie krakowskim. koszt 100 zlotych. a powiedzcie mi jeszcze czy podchodzac do egzaminu trzeba byc juz czlonkiem automobilklubu jakiegos?? bo jak tak to mam problem

To ja już dzwonie , jakby ktoś mi dał jeszcze numer do PZM to bede wdzieczny.pozdrawiam.

numer do pzm : (12)4220215

Cytat:
2004-09-23 12:49:06, magierka pisze:
czlonkiem automobilklubu jakiegos?? bo jak tak to mam problem

raczej tak bo klub wypełnia ci "skierowanie" ale jest tam opcja z tego co pamiętam dla niezrzeszonych, musiałbyś sie dokładnie w pzmocie dowiedzieć bo nie pamiętam, ja chłopakom z klubu wypełniałem wniosek właśnie na ten egzamin (i nie tylko na ten)

Cytat:
2004-09-23 12:49:06, Daniel81 pisze:
jakby ktoś mi dał jeszcze numer do PZM

ZO PZM Kraków
ul. Dietla 67
31-054 KRAKÓW
tel. (0-12) 422-02-15, 422-06-53, fax 421-07-32
Prezes: Marek Rutkowski
email: krakow@pzm.com.pl

w takim razie ja jutro zadzwonię bo teraz to wątpię zęby ktoś odebrał

sekretarka mowila zeby dzwonic miedzy 9-13 bo wtedy na pewno ktos bedzie.

pozdrawiam

kurde myślałem że jak wyślę maila to nie bewdę musiał dzwonić,ale nie dostałem odpowiedzi, jutro zadzwonię.

wlasnie dostalem telefon z PZM

szkolenie i egzamin bedzie 17 pazdziernika od godz. 10 w automobilklubie krakowskim. placi sie na miejscu 100 zl.

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: magierka dnia 2004-09-29 09:58:09 ]

przypominam ze to juz w ten weekend.

ps: potwierdzam co powiedzial magierka.
jesli chodzi o "papiery" - na niedziele nie potrzeba nic. wszystko bedzie mozna dostarczyc w pozniejszym terminie.
co do samych zapisow - podobno gdzies sie "chwilowo zawieruszyla" lista zgloszonych, wiec na egzaminie beda ci, co poprostu zjawia sie w niedziele o 10:00.

a ja bym mial jeszcze takie pytanie:
nie orientujecie sie czy jest mozliwa jakas poprawka tego egzaminu?? - tak na wszelki wypadek

Cytat:
2004-10-16 20:24:03, magierka pisze:
a ja bym mial jeszcze takie pytanie: nie orientujecie sie czy jest mozliwa jakas poprawka tego egzaminu?? - tak na wszelki wypadek

hmm mysle że poprawek nie ma, ew. jakbyś oblał to zdawałbyś na następnym egzaminie, no ale mogę się mylić

Witam, no panowie udało sie zdac egzamin, teraz tylko trzeba porobić badania i w droge...Gratuluje wszystkim co zdali, bo wydaje mi sie że nikt nie oblał.Pozdrawiam.

Gratulacje dla wszystkich !!!
Napiszcie coś więcej, jak to wyglądało (w formie testu?), jakie pytania itp...

witam!

mi tez sie wydaje ze wszyscy zdali. egzamin byl w formie testu jednokrotnego wyboru. bylo 15 pytan - mozna bylo zrobic 3 bledy (a jakby ktos zrobil 4-5 to mial byc dopytany ). na poczatku bylo szkolenie na ktorym powiedziano prawie wszystko. ogolnie jesli ktos tylko cos zapamietal ze szkolenia to spokojnie zdal. pytan wszystkich nie potrafie sobie przypomniec ale wiem ze bylo cos takiego jak:

co trzeba okazac na BK-1
jaka jest kara za drugi falstart
ile czasu jest na opuszczenie strefy startu do odcinka
co trzeba zrobic w przypadku wycofania sie z rajdu
czy w strefie serwisowej mozna tanowac samochod

i takie tam jeszcze.

ogolnie nie bylo trudne - mysle ze pozostali sie ze mna zgodza
rowniez gratuluje wszystkim i pozdrawiam

Ja też gratuluje wszystkim co zdali i do zobaczyska na os-ach

Gratulacje wszystkim
To co szykować sprzęty na przyszły rok i podbijamy PPZMoty i Górki

POzdrawiam
Tomek

Górki PPZMot to rzecz drugorzędnas jak dla mnie choć pokusiłbym się na krakowski