Wrazenia, czasy, opinie ,rady, uwagi po 1/4 5.06.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ten temat słuzy do wszystkiego co zwiazane z 1/4.
Zdjęcia umieszczajcie w odpowiednim dziale na specjalnym podforum.

Jak dla mnei mamy niedoróbki pewne ale było za!@#$

poprostu impreza była genialna. uważam że była naprawde profesjonalna świetny klimat , piekne kobiety , bardzo bardzo bardzo szybkie auta , wspaniały spiker czyli to co w prawdziwej imprezie najważniejsze. nawet ludzie nie zawiedli pod koniec zaczęły się problemy z ludźmi ale... na samych zawodach zgranie zespołu KTSW było extra. ale na przygotowaniach w sobote i troche w niedziele to nie było mile. pracowało może z 10 osób a reszta się obijała. nie chce nic mówić ale gdyby nie ekipa nocna która dużo zrobiła to nie wyrobili bysmy się z czasem od 7 rano. DZIŚ POKAZALISMY JAK POTRAFI SIĘ BAWIĆ KTSW MEMBERS & KTSW FAN. POZDRO DLA WSZYSTKICH

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-05 18:11:34 ]

Nom bylo zajefajnie...Bardzo szybkie auta piekne kobiety noi ten klimacik chodz troche zametu bylo;/ ale to szczegol...Bylem zaskoczony ze tyle ludzi przewinelo sie i ogladalo zmagania aut na drodze Auta tez wybly jak na pierwszy raz wyjechane w kosmos naprawde niech zaluja inni ktorzy tego niewidzieli... Pozdro dla KTSW Members & KTSW FAN

kiedy bedą oficjalne czasy? wiem że to moze zając ze dwa dni bo mało czasu ale od razu zapytam, a czy najlepszy czas to bym S4 10,49ET czy lancer wykrecił cos lepiej??

szkoda ze lancer nie wjechał o wlasnych siłach na lawete

tak 10.49 s4 ozza to był najlepszy czas dnia lancer kręcił czasy koło 10.60-10.90

Super imprezka byla wszystko spoko bardzo dobre zgranie KTSW gratuluje tak imprezy jeszcze w STW nie bylo po prostu super Jeszcze raz wielkie gratulacje a i od dzis chevy to nie corvetta tak powiedzial koles ktory stal kolo mnie

[ wiadomość edytowana przez: MtuneR dnia 2005-06-05 19:53:43 ]

Dla mnie impreza była przednia, super. Wszystko było dograne a spiker był świetny. Nie byłem od początku bo mi transport zawiódł a potem musiałem do Ulanowa piechotą wracać okropne nikt się nie zatrzymał, ale doszedłem jak widać. Tak pyzatym to samochody były świetne i ludziska tez podzielają to zdanie, sory, że nie mogłem pomóc, ale ten transport.

P.S
Czuczu świetny występ, fajnie pojechałeś. Potem poszedłem oglądnąć twój wozik, a tam patrzę spory tłum stoi i się zachwyca. Sporo musiałem kasy wyłożyć na siedzenia i ine bajery do samochodu.
To tyle, czekamy na następną imprezę.

Uważe mze impreza była super wkurzali w niektórych miejscach na ulicy ludzie ale nic trudno !!! pozatym najleprze czasy krecił lanzer zaje.. fajna ryka zazdroszcze pozatym adasiowi który przejechał sie sprzentem oza

DODATKOWO POWAŻNIE ŻECZ BIORĄC PRZY NASTEMPNYCH TAKICH MPREZACH POWINNO BYĆWIECEJ OCHRONY ALE LUDZI TROSZKE STARSZYCH, KTÓRZY POWIEDZA W NIEKTÓRYCH SYTUACJACH NIE!

-----------------------------------------------
alfa wciaż stoi,.....

Impreza super.Spiker swietny.Pełno fajnych bryk i dobra organizacja.Gratulacje no i wkoncu cos sie w Stw dzieje

[ wiadomość edytowana przez: misiek_b dnia 2005-06-05 20:54:22 ]

szkoda ze było mało dziewczyn ale ładnych bp chstessy były mmmmmmmmmmm.......... hehehehehe niepowiem fajne no koze mało ich było...

1/4 mili wypaliła w 100% naprwade było extra juz nie moge sie doczekac nastepnej !!!!!!!!

impra byla poprostu zaje#$%^& tylko niektorzy z tlumu byli denerwujacy jak sie nie sluchali zeby sie cofneli ale tak pozatym bylo extra no to kiedy nastepna impreza KTSW tego typu??

no masz racje ale i tak było wmiare spokojnie nawet dalo sie zapanowac nad tlumem nastepnym razem trzeba zwikszyc ilosc osob na ochronie i bedzie git

BYlo naprawde super !!!!!!!!!!

no to panowie bawilem sie wspaniale
imprezka naprawde wypalila

Było fajnie

Oto wypowiedzi kilku ludków n/t zawodów, ze słynnego kanału ircowego #stalowka

09:11:21 @ ALTAR | o ktorej te wyscigi ?
09:11:28 grzybson | o 12 start 1 pary chyba
09:11:42 grzybson | ALTAR: a moze ty swoja civica ??;]
09:12:19 @ ALTAR | ja nie robie wiochy jak co niektorzy :]
09:13:25 @ ALTAR | Nie mam potrzeby udawadniania ze moj samochod jest szybszy od jakiegos innego :]
.
.
.
09:16:55 @ ALTAR | i co mozna wygrać ? chromowane listewki do tuningu zewnetrznego ?
09:17:14 @ ALTAR | czy kostki na lusterko do tuningu wewnetrznego ?
.
.
.
15:05:01 RaShi | audi s4 rs6
15:05:03 RaShi | rulez
15:05:08 RaShi | i lancer evo 7
15:05:16 RaShi | ogolnie fajnie
15:05:25 RaShi | tylko jak zwykle organizacjia lewa
15:05:27 RaShi | zdeczka
15:05:36 RaShi | o spikerze nie bede wspominal
.
.
.
15:31:22 @ ALTAR | trwa to gowno jeszcze ?
15:31:51 grzybson | przerwa
15:33:05 @ ALTAR | :]
15:33:40 @ ALTAR | blokuja tylko ulice
.
.
.
15:45:30 rokiii | do ktorej beda sie wozic na tej obwodnicy?
15:48:48 @ ALTAR | wieniacki spęd :]
15:49:36 @ ALTAR | podniecaja sie kto zrobi wieksza tame :]
15:49:56 RaShi | oj bylo czym
15:50:18 RaShi | m3/audi s2/s4/evo 7
15:50:49 @ ALTAR | no napewno .. ale co mam sie podniecam czyjims autem :]

POZOSTAWIĘ TO BEZ KOMENTARZA

Zrobiliśmy to profesionalnie, myśle że cieżko by było komuś uwierzyć że to nasza pierwsza impreza na 1/4 mili. Śmiało można
myśleć o następnych eliminacjach w Stalowej Woli. Nawet publiczność zachowywała się nadwymiar dobrze, były czasami niezłe sprzeczki o to gdzie powini stać, ale ogolnie ok. Dla gościa co podrzucił patent ze sznurkami miedzy barierkami duże piwo.
Myśle że żadnej ochrony nam nie potrzeba wynajmować, kamizelki + plakietki świetna sprawa. Zawodnicy byli zadowoleni, niebyło żadnych przestoi czy zanudzania. Miejscówka świetna, inni nam mogą tylko pozazdrościć. KTSW FAN's Ci ludzie spisali się na medal, naprawde strasznnie pomagali, zostali na noc żeby wszystkiego pilnować, od rana wszystko ustawiali, bez nich by było samym klubowiczą strasznie cieżko. Ogólnie same pozytywy imprezy. Mam nadzieje że to powtórzymy.
Gratulacje dla Zooma który jako jedyny ze Stalowej staną na pudle i to na pierwszym miejscu i dla Rapcia za najlepszy czas na 1/4 mili.
Podziekowania dla wszystkich dzieki ktorym odbyła się impreza.

Edit: Ajj jeszcze lebiedz z błękitnego maluszka staną na pudle

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2005-06-05 22:13:47 ]

Ten zlot pokazał ze 25 % klubvowiczów ma klub głeboko w !@#$ a 50 % ludzi ze statusami Fan załsuguje na cos wiecej.
Zrobie liste adamowi osób które powinny dostac 1/2 - pozdro.

poprostu bylo zajefajnie wsazsytko gienialen i musze sie pochwalic ze jechalem audi RS i wyciangelismy 210km/h