[S]Sprzedam Maluszka!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedaje mojego malca gdzyz dostale pobur do woja a neche zeby maluszek stal przez 9 miesiecy pod domem.
Zainteresowanych przosze o wpisanie sie postaram sie odpowiedzie na wszystkie pytania .Auto moza tez zobaczyc na allegro
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61401863

Zdjecie w profiulu.
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Galus dnia 2005-08-23 00:16:54 ]

oj galuś nie myślałem że się z nim rozstaniesz...

a tak łatwiej do aukcji na allegro:

KLIK

Dzieki OWZ za zrobienie latwiejszeo linka.A sprzedaje bo nieche zeby stal przez 9 miesiecy bezczynie .A jesli go sprzedam to po wojsku kupie jakiegos kalsyka i na orginal bede robil.

Oj P.Galuś, mnie też Pan zawiódł, co będzie z Terytorium126p Wielkopolska?? Ciągniemy jakoś tę kwestię ?? Dzieje się coś ?

A mówiłeś że zostanie w rodzinie smutno będzie bo kolejny maluszek wpanie w niewiadomo jakie ręce, byle ten kto go dostanie nie zniszczył Twojego dzieła pozdrawiam

ręce mi opadają...
Jeszcze ktoś z klubu sprzedaje boba???
To co tera, na tor przez najblizszy rok sie nie dostane?

Cytat:
2005-08-23 16:26:51, stachu_poznan pisze:
ręce mi opadają... Jeszcze ktoś z klubu sprzedaje boba??? To co tera, na tor przez najblizszy rok sie nie dostane?

Luzik, wybudujemy swój A tak poważnie, to sie nie martw, po prostu miętkie faje odpadają,a twardziele zostają

Cytat:
2005-08-23 17:53:53, Royber pisze:
Luzik, wybudujemy swój A tak poważnie, to sie nie martw, po prostu miętkie faje odpadają,a twardziele zostają

hehe to ja Ci przypomne Twoje zdanie jak sie przesiądziesz na jakiegoś innego rumaka żarty żartami a niedługo będzie trzeba ludzi szukać by sobie wspólnie poszaleć...a może nas Galuś czymś zaskoczy jakąs wojskową wersją

Galus, a gdzie fikusny spojlerek z klapy???

masz go jeszce???

-----------------
http://plepleple.pl

El_comendanto fikusny spojlerek wylecial w drodze do slowacji bo mi sie auto grzalo i zostal gdzies we Wroclawiu na jakiejs stacji paliw.Chlopaki jezli malca sprzedam po wojsku mam zamiar kupic klasyka tym razem jakas odmiana no ale jezli nie sprzedam malca do konca wrzesnia to zostaje u mnie.Moch a odnoscie oddzialu caly czas dziala nie znaczy ze ide do wojaska to nie moge robidz oddzialu.

Galus jak nie chcesz zeby bobel stal ci pod chata, to ja moge sie nim zaopiekowac , jak wrocisz bedzie nieco nizszy i mocniejszy
pzdrv

ello ja moge zaopiekowac sie felgami wraz z oponami jak by co to biore na 100% tylko zapodaj jakas dobra cenke

Hejka.Widze ze nie mam chcetnych na malca tylko na same fele.A co do fel Grabage to ja za Cztery sztuki zaplacilem 35 zl plus naprawa jednej to wyszlo mnie 60 zl za wszystkie.Ale jak by co to sie odezwe.

a one maja 98 rozstaw? Jakby co to dam wiecej niz zaplaciles moga byc bez opon

no to trza bedzie sie o nie troche potargowac! dodam,ze sam moge je odebrac:p a co do ceny to sie dogadamy (prosze mnie wpisac pierwszego na liste oczekujacych:p ) bede o nie dbal

ILE ZA NIEGO CHCESZ!! WYŚLIJ MI INFO NA KOME 501208928 MIALBYM KUPCA NA NIEGO!!POZDRO

Galus.. Ja teraz na WIOSNE poszedłem do wojska. Stary jest lajcik, co 2 tygodnie jestem bankowo w chacie, wiec moim zdaniem szkoda sprzedawać takiego zajebistego boba ja Ty masz za tą kase.

Na kiedy bilet i gdzie idziesz ?
PS. Przygotuj sie na 9 miesiecy ciągłego ściemniania

Właśnie Galuś wyluzuj. Od nas z klubu BadBoy też był w woju autko na niego czekało i wszystko jest GICIOR, już jest z powrotem i auto żyje.

Chlopaki moze macie racje .A co do jednostki to na 10 pazdziernika ide na psychotesty na kierowce potem szkolka prawdopodobnie Grudziac a po szkolce albo Szczecin lub Ustka.A tak wogle ja auta niechce sprzedac na sile jak go nie sprzedamw niajblisze 8 dni tak jak jest aukcja to nie sprzedam go.bo jak slysze mowy ludzi jak dzwonia to mi sie smiac chce.Za darmo nic nie ma dzis.Pozdr

Cytat:
2005-08-26 22:17:40, moch pisze:
...Od nas z klubu...

co to znaczy od NAS z klubu.... k..wa moczu bo zaczynam gotowac jak widze takie teksty od membera... bo domyslalm sie ze nie mowisz o F&F z tego wzgledu ze tu nie ma zadnego bad boya... ehh...