Prosze o pomoc [126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam problem bo pompka nie podaje mi paliwa ale ją rozebrałem i jest ok i właśnie chodzi mi o ten drucik on wcale nie chodzi gdy kręce wałemco może być?

byc moze sie juz skonczył(starł) idz do sklepu kup nowy(jakies 2zl) zamontuj i zobacz co bedzie dalej, pozdro

ale tobie pewnie chodzi o drucik? bo jak tak to zdjołem pompkę i gdy naciskam palcem na drucik to się nie wysówa gdy kręce wałem i czy czasem jest możliwe żeby wzgórek na wale się wytarł?

naprawdę prosze o pomoc bo nie wiem co robić czy wymieniać silnik czy go robić już sam nie wiem?

a skad wiesz ze pompka nie podaje paliwa?
jesli skonczyla sie laska popychacza to musiales miec wczesniej problemy z autem przy wyzszych obrotach...
a ta blaszka w pompce do ktorej dochodzi popychacz jest napewno ok?

już pisze od paru dni czuje jakby mi słabł w i w czoraj w czsie jazdy zaczoł mi przerywać aż nagle zgasł myślałem że malo paliwa więc dolałem, ale pompla nie podawałw paliwa więc ją sprawdziłem i przy naciskaniu wode pobierała i nie puszczała ale gdy sprawdziłem drucik (pompka wyjęta) czy chodzi okazało się że nie przy kręceniu wałem jakby stał w miejscu nic go nie wysówa i nie wiem co jest

Ten drucik to popychacz, to raz. Dwa, jeśli go wciśniesz i przy oborocie sie wysunie to znaczy że krzywka na wałku jest raczej w pożądku, chociaż ten skok powinien wynosić 2.4mm i długość wystającego popychacza powinna być odpowiednia (ale nie pamiętam ile).
Pompka jest wpożadku ?? Membrana, sprężyna, zaworki, nie ma luzu na dźwigience

ok dzięki za pomoc wziełem złożyłem i wszystko chodzi widocznie coś było w pompce. Bardzo dziękuje za pomoc