| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2008-11-22 15:22:42 Witam,
Mam do sprzedania oleje silnikowe w dobrych cenach. Na chwilę obecną dysponuję olejem syntetycznym Shell Helix Ultra 5W - 40 (opak. 4 litry). Cena sklepowa 175 - 200 pln. Cena z Allegro ok. 120 - 150 pln. Moja cena 110 pln./ opak.
Od ręki do wzięcia jest 5 opakowań 4- litrowych. Na dniach powinienem być w posiadaniu innych olejów różnych producentów i różnych specyfikacji. W razie dostaw będę informował
Pozdrawiam SpeedR P.S. Ponieważ w ostatnim czasie mam raczej niewiele czasu na odwiedzanie forum proszę o tel. 0600 976 909 |
franko25 Member Klubu Espero Daewoo Espero 2.0 CD Sosnowiec | 2008-11-22 22:59:10 Cena szału nie robi
A dla braci klubowej po ile ? |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-11-23 00:01:00
A jaka dla Ciebie by "robiła"? |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2008-11-23 02:54:48 Przyznam szczerze, że wertując np. Allegro, choć nie tylko zastanawiam się jak niektórzy sprzedawcy są w stanie zaoferować tak niskie ceny na swój asortyment.
Dla przykładu znalazłem opisywany tu olej Shell Helix Ultra 5W-40 w opakowaniu 5- litrowym, a więc litr oleju więcej aniżeli u mnie w cenie... 115 pln./ opakowanie. Problem w tym, że takich cen nie otrzymują nawet odbiorcy hurtowi, którzy biorą towar bezpośrednio od producenta. Taka cena jest do przyjęcia choć i tak na granicy opłacalności w przypadku 5 litrów rzeczonego oleju, ale lanego z beczki. Nie mam pojęcia skąd zdarzające się tak niskie ceny "allegrowe" ??? Za sprzedawane przez siebie oleje biorę pełną odpowiedzialność w zakresie jakości produktu. Całość jest sprzedawana w oryginalnych opakowaniach i na pewno nie była "przelewana" z czymś innym co być może nie jest tym olejem jakiego się spodziewamy
A tak przy okazji... Mam nadzieję, że negocjacje przebiegną pomyślnie i w najbliższym czasie będę w stanie zaoferować inną, fajną chemię samochodową w jeszcze lepszych cenach
Pozdrawiam SpeedR |
franko25 Member Klubu Espero Daewoo Espero 2.0 CD Sosnowiec | 2008-11-23 11:49:28 To jeszcze się wtrące z podobnej beczki ale nie na przykładzie chemii, a sprzętu komputerowego.
Ostatnim czasem jak dolar poszedł w góre i był pretekst do podniesienia cen, tudzież zblizające się święta ... cześci które na bierząco schodzą (dyski,pamieci,napędy) kupuję w Hurtowni ze sklepem Proline - napewno znacie. Róznice cenowe oscylują od 20-40zł na części/sztuce.
Allegro Ma najtaniej ale odpada, iż w razie wadliwego sprzętu nie bede się szarpał z ludzmi (wysyłka,czekanie etc.) a w tym sklepie załatwiaja wszystkie roszczenia w przeciagu 2-3 dni. BRAWO!
|