Czy mozna to dokupic ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

chodzi o ten zew. kapselek, czy mozna to dokupic np w ASO ??

w ASO tylko caly zespolony ale jak chcesz to daj znac hehe

hehe zespolony to mam do sprzedania za 80 zl

a ja mam czesci do zospolonych

to masz w ladnym stanie ten kapselek ??

Jak masz to ile chcesz ??

ewentualnie cala lewa raczke gdzie jest wlacznik swiatel

Tazz od czego masz ten zespolony bo jestem zainteresowany...urzywka ma się rozumieć......a wszystko działa...pilnie koleś poszukuje do swojego mk7 .....

jakby co to ja mam zespolony do mk6, taki z regulacją predkości wycieraczek, może i mk5 też one były,

jakby co to zdjęcie moge zapodać

używka oczywiście

Cytat:
jakby co to ja mam zespolony do mk6

zapodaj mi fotki...rozumiem, że jest sprawny w 100 %

]1[/URL]

co do dzialania, musisz chwile poczekac, bo to jest brejdaka, a on jeszcze spi

wczoraj to przyniusł ze szrota

Stan taki sobie -lekki zadzior od rozbierania

gdzie ten zadzzior. powiedz mi to zrobie fotke w powiekszeniu tego miejsca, a stan, na pewno zakurzony, ale co do funkcjonalnosci , to za jakis czas, dalej spi

PEST to byla odpowiedz na pytanie Tazza o moich czesciach

juz wiem

był wyciągnięty z rozbitka, a co tych zadziorów!!!!!!!!!

mam go w rękch i nie widze żadnego !!!!!

przecież

jak by było coś nie tak nie ma problemy ze zwrotem!!!

jakby co teraz jestem w kielcach, mozna sprawdzic do niedzieli, a później jestem w lublinie, można sprawdzic i zadecydowac!!!

nie mam zamiary puszczać komuś bubla

Sorry za wtręt ale mam pytanie czy zespolony z regulacją prędkości wycieraczek (I-V) nada się do MKVII bo mam tylko zwykły a planuję wymianę bo coś ostatnio szwankuje

Cytat:
Sorry za wtręt ale mam pytanie czy zespolony z regulacją prędkości wycieraczek (I-V) nada się do MKVII bo mam tylko zwykły a planuję wymianę bo coś ostatnio szwankuje

...jeśli nie masz regulacji w standardzie to sama wymiana przełącznika nie wystarczy...trzeba dodać nowy przekażniki i sprawdzić wiązke z przewodami bo prawdopodobnie będzie brakować jednego kabelka

zespolone mk5/6/7 są takie same.....w moim też nie było fabrycznie regulacji prędkości, ale dodałem zespolony z taką funkcją, przekaźnik ( wysoki czerwony z literą R) i nic więcej nie musiałem robić, kabel miałem, ale to już różnie bywa

No wiec tak ( bo troszke sie pogubilem ) Przelacznik zespolony zwykly ( bez regulacji 6ciostopniowej ) ktory jest bez tego czarnego przekaznika mam do sprzedania. Stan dobry ale byl rozbierany i sa zadziory. Sprawny wsio dziala - nowa cena to 50 zl I mam jeszcze przekaznik do 6ciostopniowego przelacznika ( czerwony ) od przedniej czasowki. Zdjecia wrzuce pozniej