Klimatyzacja - gdzie założyć?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich, pytanko takie jak w temacie, czyli gdzie najlepiej i tanio można założyć klimatyzację do Espero 1.8? Jaki to jest mniej więcej koszt?

hmm niespotkałem sie jeszcze esperem który by miał klimatyzacjehmm zastanawiam sie też gdzie chcesz dac regulatory z klimatyzacji??bo cos mi sie wydaje ze to zbyt estetycznie wygladac niebedzie bo niema nato miejsca?choc moge sie mylic

Gdzies w postach powinienes znalezc , ktos zakladal klime i wzial ja od rozbitego espero z UK , rozni sie tylko z tego co pamietam dlugoscia węzyków i jakims mocowaniem wszystko bez problemu do zrobienia . chyba koszt wyniosl okolo 1000zl + 2 dni pracy. Moge sie mylic pamiec jest czasem zawodna

Cytat:
2005-08-19 14:18:22, patrykowski pisze:
hmm niespotkałem sie jeszcze esperem który by miał klimatyzacjehmm zastanawiam sie też gdzie chcesz dac regulatory z klimatyzacji??bo cos mi sie wydaje ze to zbyt estetycznie wygladac niebedzie bo niema nato miejsca?choc moge sie mylic

Ranyyy !! skąd Ty się urwałeś ?? ...nie rób wstydu Klubowej Braci !
Co drugie (no może co trzecie) ma FABRYCZNIE KLIMATYZACJĘ!!

bogdan przepraszamprzepraszam o wielki

zawracanie glowy..uzywana klima to ryzykowny interes a koszt spokojnie przekroczy 1000zl..a nowa klima..hmm..chyba tylko maciekgt zrobil cos takiego o ile pamietam..ale koszt nowej to w ogole kosmos..wg mnie do 8 letniego espero jest juz za pozno na zakladanie klimy..szkoda kaski

Cytat:
2005-08-19 14:36:05, bogdan1 pisze:
Ranyyy !! skąd Ty się urwałeś ?? ...nie rób wstydu Klubowej Braci ! Co drugie (no może co trzecie) ma FABRYCZNIE KLIMATYZACJĘ!!

podwaze Twoja teorie : ja mam dwa i oba maja - wiec srednia wychodzi inna

Cytat:
2005-08-19 22:34:39, A-M pisze:
podwaze Twoja teorie : ja mam dwa i oba maja - wiec srednia wychodzi inna

To "podważanie| wyłącznie w POZYTYWNYM kierunku więc Bardzo Proszę, a nawet Dziękuję

P.S. Nie tylko MaciekGT tak zrobił