[s]TARCZE DO MALUCHA-PRZÓD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Sprzedam hamulce tarczowe do malucha,kompletna,tylko założyć.
Cena 200zł.

gg 5708243

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-08-18 12:17:31 ]
[ powód edycji: tytułowanie wątków ]

wentylowane czy nie?

nie,są to hamulce z poloneza

a na chuj w lekkim maluchu wentylowane jak i tak zagrzac tarcze jst bardzo cierzko

ja mam wentylowane tarcze na sprzedaz pawie nowki na fiatowskim rozstawie jesli ktos chce. same tarcze dwie sztuki. tanio!

Pat, a z czego to tarcze?
Jak nie wiesz to podaj mi srednice, grubosc i offset, bo nie wiadomo do jakich zaciskow beda pasowac. W jakim sa stanie?
I ile to jest tanio??

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-08-18 08:59:55 ]

na chu..... to bocian we wodzi stoi!!!!!!!!!!!!!! potrzebuje kupić kpl zaciski z tarczami wentylowanymi. nie musi to być gotowe do założenia do malca, sam sobie dorobię mocowania. jeśli by ktoś miał to proszę o wiadomość

Cytat:
2005-08-18 22:19:57, MRacing pisze:
na chu..... to bocian we wodzi stoi!!!!!!!!!!!!!! potrzebuje kupić kpl zaciski z tarczami wentylowanymi. nie musi to być gotowe do założenia do malca, sam sobie dorobię mocowania. jeśli by ktoś miał to proszę o wiadomość

proponuje założyć temat "[k] tarcze wentulowane z zaciskami do fiata" a nie wyżywać sie na koledze On sprzedaje coś a jak niechcesz noto się nie denerwuj i poprostu nie zabieraj głosu

jeśli już chcesz coś wtrącić (bez urazy) to przeczytaj od początku. zadałem sprzedającemu konkretne pytanie to "maskekk" się unosi. zresztą nie ważne

Cytat:
2005-08-18 08:58:58, bart322 pisze:
Pat, a z czego to tarcze? Jak nie wiesz to podaj mi srednice, grubosc i offset, bo nie wiadomo do jakich zaciskow beda pasowac. W jakim sa stanie? I ile to jest tanio?? [ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-08-18 08:59:55 ]

sa prawie nowki. prawie bo.. maja nalot. niewidac na nich wogole sladow pracy zklockami. wszlekie dane na gg. mam Dia i gruosc

spokoj tu