Wyjmowanie alternatora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
duzo jest roboty z wyjeciem alternatora w espero 1,5

jak masz kanał to nie

no wsumie mam kanal staremu dzis zaczeły sie zacierac łozyska w altku wogole te eppero te chebel jakis tak awaryjnego auta jeszcze nie widziałem.

odkrecasz kleme z aku przewody z alternatora odkrecasz 3 sruby na klucz 14 w sumie 5 min roboty

Cytat:
2005-08-16 22:23:37, fulda pisze:
no wsumie mam kanal staremu dzis zaczeły sie zacierac łozyska w altku wogole te eppero te chebel jakis tak awaryjnego auta jeszcze nie widziałem.

Nie hałasuj jak nie wiesz o czym mówisz. Espero nie jest awaryjne ale tylko wtedy kiedy nie jeździ na taxi. Znam trochę taxiarzy z różnymi samochodami i nie ma takiego co nie nawala, taka specyfika tego zawodu niestety.

Cytat:
2005-08-16 22:23:37, fulda pisze:

......a co to jest "chebel" ??

w sumie co to jest "eppero" też nie za bardzo rozumiem......ciemny chyba jezdem i burak ....przepraszam ....a "altko" ?

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-08-17 00:16:35 ]

alternator zrobili w warsztacie kosz naprawy 50zł

fulda jak sie kupuje zajezdzone stare graty wypicowane na maxa to sie pozniej niestety tak ma.

rozumiem Twoja zlosc ale espero nie jest z natury awaryjnym autem. jak ktos dba tak ktos ma.