Zdjecia coupe po tuningu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chce wam pokazac moje auto jak je stuningowałem, wygrało teraz w Piotrkowie Trybunalskim zlot - 1 miejsce. Nie wiem jak umiescic i gdzie te zdjecia. Nie wiem jak zmniejszyc takie zdjecia aby wstawic je do swojego profilu. Moze ktos mi pomoze.

Ja niestety nie pomogę bo sam nigdy nic tu nie wklejałem ale chciałem tylko podpowiedzieć że jest odpowiedni temat w dziale Tuning- wszystko o Tiburon/ Coupe- tam je wklej

wyślij fotki do Witka i on zapoda je na stronę klubową, a później dasz tylko linki do fotek

jego e-mail: witurb@interia.pl

może to troche potrwać bo wczasie wakcji jest co jakiś czas tylko w necie

P.S.

A ja już widziałem Twoje auto

OKI, BYŁES W PIOTRKOWIE CZY WE WROCŁAWIU MNIE WIDZIAŁES. BO PAMIETAM JAK KTOS DO MNIE PODCHODZIŁ I PYTAŁ SIE GDZIE KUPIŁEM BIAŁEM ZEGARY DO COUPE - MOZE TO TY ?

www.imageshack.us i daj linka do fotek

Pozdro

Cytat:
2005-08-03 08:19:11, Seweryn_Coupe pisze:
OKI, BYŁES W PIOTRKOWIE CZY WE WROCŁAWIU MNIE WIDZIAŁES. BO PAMIETAM JAK KTOS DO MNIE PODCHODZIŁ I PYTAŁ SIE GDZIE KUPIŁEM BIAŁEM ZEGARY DO COUPE - MOZE TO TY ?

nie LIVE auta nie widziałem ale na fotkach

zobaczcie teraz na moj profil - czyz nie wariackie auto.

oj wariackie.aczkolwiek mi srednio podchodzi ale przeciez kazdy ma inny gust i o tym sie nie rozmawia.a co masz pod maska?2.0??masz cos zrobione w silniku bo tiburony mozna niezle zrobic..

Cytat:
2005-08-03 13:42:25, wojdi666 pisze:
oj wariackie.aczkolwiek mi srednio podchodzi ale przeciez kazdy ma inny gust i o tym sie nie rozmawia.

podpisuje się pod tym

preferujesz inny styl tuningu niz ja ale w koncu o to w tym chodzi aby było inaczej

Silnik 2,0 jakies 148km. W silniku jeszcze nic nie robiłem - ale mam zamiar na przyszły rok zrobic z niego jakies 350km i podtlenek. Ale to koszt około 20-25 tysiecy. Ponadto chce zrobic zawieszenie pneumatyczne - elektroniczne - kazde koło sterowaone z pilota - koszt około 12 tysiecy. No i w koncu profesjonalny sprzet car audio - koszt 15-20 tysiecy. W sumie te auto kosztowało juz 60 tysiecy. Trzeba to naprawde lubic i fascynowac sie tym zeby tak inwestowac w swoje cacko, ale przeciez kazdy ma inny gust, a skoro moje auto wzbudza ogromne zainteresowanie na zlotach i na ulicach to chyba jest oki. pozdrawiam.

jest naprawdę bardzo dobrze kiedy będa zdjecia, jakies duże
o gustach sie nie dyskutuje,w srodku masz cos dlubane

ps. dajcie to do tematu o coupe

no nie da sie ukryc że trzeba to kochac

hmmm a co do twoich planów to ja osobiście bym sie zastanowił do czego to auto ma sluzyć gdyz jak ogólnie wiadomo najwiekszym wrogiem osiagów auta jest masa Coupe samo w sobie jest ciężkie plus ta ilość plastiku co juz jest na Twoim aucie podnosi jego masę jak dodasz do tego profi audio i zawieszenie pneumatyczne co tez sporo waży to wg mnie mija się z celem podnoszenie mocy auta gdyz i tak nie będzie robić rewelacyjnych czasów no chyba, że ta moc ma byc dla poprawy samopoczucia

to co napisałem wziąłem z wlasnych doswiadczeń

wszystko byloby ok gdyby nie ten mega wlot na masce...

O man...
kupe pracy włożone; ważne że wszystko komponuje się w jedną całość i tworzy konkretny styl
I miejsce to nie byle co i mimo że nie jestem za bardzo zwolennikiem modyfikacji stylistycznych to gratuluje...

+ za ilość wlozonej pracy, ale ogolnie mnie sie nie podoba..troche za duzo tego ( wrazenie choinki na Boze Narodzenie) , zdjalbym z niej tylni spoiler ( ten duzy) bo jeden wystarczy, i skasowal w lot.. i juz by mi lepiej wygladal..

ale tak jak mowiono wczesniej..o gustach sie nie dyskutuje. Ja poprostu preferuje troszke inny styl..

[ wiadomość edytowana przez: BANDITTO dnia 2005-08-04 21:14:08 ]

W Dobiegniewie zobaczymy ten samochód oczami i palcami , zdjęcia często przekłamują, nie ma to jak w realu

No ja widziałem ten samochód we Wrocławiu na Tuningowisku tylko jeszcze był jedno-kolorowy. Auto naprawde robi wrażenie!! Szkoda że nie był tak pomalowany jak teraz bo było by to najładniejsze auto Tuningowiska !!