[S] Fiat 125 p 1.8 taniutko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule silnik 1.8 fiata włożony wiosnąpo kapitalnym remoncie (na większośc częsci mam rachunki). Buda w stanie dobrym gdzieniegdzie ślady korozji jak w każdym ale trzyma sie całkiem dobrze 90 rocznik. Niestety z silnika zaczeły dochodzic dziwne stuki(prawdopodobnie panewka) dlatego prosze o propozycje cenowe adekwatne do tej naprawy.Auto posiada instalacje gazową. Dorzucam skrzynie fiata 131 a takze wał. Miałem wkładac ale chyba juz nie zdąże. jak ktoś chce fotki prosze pisać na zelmender@op.pl z czasem wystawie je na forum
Pozdrawiam

1

2

3

Szkoda że mieszkasz na drugim końcu Polski, bo znam kogoś kto chętnie zaopiekowałby się twoim fiacikiem

Cytat:
2005-08-21 19:16:22, Lava1 pisze:
Szkoda że mieszkasz na drugim końcu Polski, bo znam kogoś kto chętnie zaopiekowałby się twoim fiacikiem

Niestety nic na to nie poradze. Nie mam możliwości transportu

Nikt sie nie skusi??
Cena poniżej tysiąca

999zł - promocja tak na poważnie to żeby nie mój to bym go obejżał

napisz czy wał był w czasie remontu szlifowany-jeżeli tak to na który szlif?? co jeszcze było robione?-tulejowany?,nowe tłoki?-napisz co i jak-może być na priv-pozdrówki

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Wał w czasie remontu przechodził pierwszy szlif.Nowe panewki, nowe tłoki, było robione tulejowanie,planowana głowica, nowe oryginalne zawory, wymienione wałki w głowicy nie na nowe ale w bardzo dobrym stanie, nowy rozrusznik, ostatnio założyłem nowy środkowy tłumik i nowy ostatni Michaela z atestem z ładną chromowaną rurką
Pozdrawiam

Koniec tematu auto sprzedane