Potrzebna chłodnica do 1,5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma może ktos coś takiego na zbyciu? Moja zaczyna sie rozlatywać i nie wiem ile jeszce dam radę łatać proszkiem.

a mozesz powiedziec jakim srodkiem latasz?? potrzebuje czegos takiego do innego samochodu

Łatam proszkiem K2. Tubka kosztuje około 5 zeta i wystarcza teoretycznie na układ chłodzenia w Espero. Jest jeszcze specjalny klej do chłodnic, ale dokładnie jaki to podam jutro, jak będę go już miał w ręku.

Na Xedosie w szczecinie krzycza za urzywke 250zł sam nie wiem duzo czy mało

Ja swoją dzisiaj oddałem do naprawy... urwała sie rurka którą wprowadzana jest ciecz z silnika(termostatu) naprawa w granicach 60-130zł. jutro bede wszystko wiedział. Podobno uzywki są własnie głownie z uszkodzoną lub juz wstawioną tą rurką.

no własnie nie do konca uzywka o która mi chodziło jest cała bez zadnego kombinowania a z urwana rurka to lezy u mnie w garazu bo nie mam kiedy jej wywiesc na złom

Dzięki uprzejmości kolegi Kobar'a (Serdeczne dzięki jeszzcze raz)mam chłodnicę. Mam nadzieję, że uda mi sie ją dzisiaj założyć i będę mógł zakończyć problem chłodnicy.

A i ja mam znowu chlodnice.. tyle ze dalej tą samą z "dospawaną" rurką która lubi pekac nie tylko w espero. Mnie to kosztowało 80zł + płyn (narazie płukam uklad wodą destylowaną....przetoczylem juz ok 10litrów)

Cytat:
2005-08-10 19:52:16, Czarek_Rej pisze:
(narazie płukam uklad wodą destylowaną....przetoczylem juz ok 10litrów)

Burżuj!

Czy chłodnica w nexii jest taka sama jak espero?
Bo do nexii można kupić na allegro polską za 280zł.
Z czego to wiem rdzeń jest taki sam ale co z mocowaniami?

na Radzymińskiej naprawiają chłodnice.Firma SMART.W japończyku jak mi poleciała (nie wytrzymała różnic temperatur w zimie) to za używkę chcieli 1300 (nowa 2000).W smarcie zrobili za 300

Cytat:
2005-08-23 14:08:37, zalmed pisze:
W smarcie zrobili za 300

A co robili za 300 zł?

wymienili rdzeń ( tak to nazwali),cokolwiek by to nie było .Faktem jest,że skończyły się problemy