Zdejmowanie deski rozdzielczej accent I

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, mam pytanko zdejmowal ktos moze juz deske w accencie I bo napotkalem mala przeszkode z regulacjami nawiewu moze ktos mi by mogl pomoc gg 3363677 z gory thx

ogolnie chodzi o to ze musze zdjac bo obijam

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-08-24 22:59:49 ]
[ powód edycji: Post po poście... ]

w accencie nei zdejmowałem ale mysle że będzie tak samo. Napisz jak masz regulowane nawiewy hydraulicznie czy na lince ?
Jak na lince to musisz rozpiąć linke przy pedałach lekko u góry się ją rozpina od temp nawiewu oraz lokalizacji nawiwu.
Jeżeli masz hydraulike to uchylasz troche konsole środkową i będą kostki, musisz je porozpinać oraz musisz rozpiąć trójniki przy rurkach.

Pozdro i powodzenia

Witam, cały panel regulacji temp. jest przykręcony wkrętami od tyłu do konsoli srodkowej, wyciagnij konsole srdokową, tzn cały pane gdzie masz radio zegarek popielniczke, i od tył wykrec 4 wkrety, pozniej poodrecaj sruby mocujace deske, sa pod nakładkiam na słupkach , obok schowka pod zasplekami, na dole deski z boków, na srdku deski na dole, uważaj na wiązki kabli bo sa na spinkach przymocowane do deski, musisz jeszcze odpiac linke licznika, tam taki plastikowy kołbnierz który musisz pociagna zeby wyskoczyl od tylu deski i wtedy ociagnij go na dół zeby zdjac go z linki, wciska go taka sprezynka, zycze powodzenia.

jutro drugie podejscie dzieki mam nadzieje ze jakos mi sie uda