Turniej miedzyklubowy i wrazenia po!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KTSW organizuje turniej miedzy klubowy w pilke nozna i koszykowke. Turniej polegal by na tym ze kluby zbieraja sie skladaja druzyne i graja w te gry kazdy z kazdym o miano najlepszej. Wszystko odbylo by sie w dzien miedzy 27-30.12.2005 pewnie w godzinach poludniowych. Calosc trwala by okolo 2 godzin.
Kluby ktore mam nadzieje ze sie zglosza do rywalizacji dodatkowo bo KTSW ma juz skladzik to: STWA SQUAD, Hermetic Club a moze i PSWU z rzeszowa. Dodam ze sedziowali by nas: Jakis profesionalny pikarz i koszykarz. Koszt wynosi 60 zl dzielony na ilosc druzyn ktore biora udzial.
Zapraszam do zglaszania sie druzyn a moze jeszcze jakis inny team sie zglosi.

P.S Jesli do turnieju nie dojdzie ze wzgledu na to, ze zadnegmu innemu klubowi nie uda sie zebrac skladu to KTSW gra tego wybranego dnia w Siatkowke

P.S Minimalny sklad druzyny to 5 osob, maksymalny to 8-10* na gre. Gramy pieciu na pieciu ze zmianami.

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-12-16 13:00:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-12-28 17:17:15 ]

Informacje o tym jesli chodzi o nas beda na naszym forum.

Cytat:
2005-12-16 16:57:25, _ToMi_ pisze:
Informacje o tym jesli chodzi o nas beda na naszym forum.

Jedynie ostateczna decyzje skoro masz mozliwosc prosze rowniez i tu przedstawic

pingu jakbyscie potrzebowali sedziego do kosza to daj znac ja mam qmpla w klasie co jest sedzia koszykarskim i sedziuje mesze pierwszej ligi koszykowki jakby co to z nim moge pogadac o nawet jest ich dwoch tylko daj znac na priva lub gg(mam w profilu)

Stecyk ok fajnie jakbys posedziowal

no comment :///

ps moze chodzi o buliego ? :>>

Cytat:
2005-12-20 12:07:55, Pingu pisze:
Stecyk ok fajnie jakbys posedziowal

nie ja tylko moj qmpel tylko musalbym sie go najpierw zapytac i musze tez znac konkretny termin zeby wiedzial

60 zl to kasa na ktora skladaja sie wszyscy ktorzy sie tam zjawia a nie kazdy klub mam rozumiec tak?

gadalem z nimi powiedzieli ze na mecza trza 2 sedziow i ze oabj przyjda ale jak to w zyciu bywa nic nie ma za darmo powiedzieli ze w zamian chca zebyscie postawili im piwko tylko teraz musze znac dokladny termin i gdzie gracie

Cytat:
2005-12-21 06:31:01, _ToMi_ pisze:
60 zl to kasa na ktora skladaja sie wszyscy ktorzy sie tam zjawia a nie kazdy klub mam rozumiec tak?

tak to cala kasa na ktora sie skladaja wszyscy np
sa dwa kluby to kase dzielimy na 2 i jeden klub placi 30 i drugi 30 jak sa 3 kluby to po 20 zl na klub itp

Cytat:
2005-12-21 10:48:06, Stecyk pisze:
gadalem z nimi powiedzieli ze na mecza trza 2 sedziow i ze oabj przyjda ale jak to w zyciu bywa nic nie ma za darmo powiedzieli ze w zamian chca zebyscie postawili im piwko tylko teraz musze znac dokladny termin i gdzie gracie

a po co dwoch? a piwko mozna postawic gramy w szkole nr 2 a termin pewny na 90% to 28.12.2005 na godz 12:00 ( jutro podam na 100%)

Cytat:
2005-12-21 14:17:19, Pingu pisze:
a po co dwoch? a piwko mozna postawic gramy w szkole nr 2 a termin pewny na 90% to 28.12.2005 na godz 12:00 ( jutro podam na 100%)

nie wiem oni mowili ze na meczu w kosza potrzebnych jest dwoch

Wiec oficjalnie Turniej Klubwy odbedzie sie 28 grudnia w godzinach 14-16

Stecyk dam ci odpowiedz na swietach

Jestem chetny

dajcie tylko znac semsem co i jak

W szkole nr 2 tutaj koło torów? a można wpaść o tak postrykać foty? pozdro

KTSW bedzie.my byc moze.Czy bedzie ktos jeszcze?I prosze o dokladniejsze sprecyzowanie godziny,bo godzina miedzy 14-16 to zdeczka mala rozbieznosc.

[ wiadomość edytowana przez: _ToMi_ dnia 2005-12-26 11:23:13 ]

Cytat:
2005-12-22 14:14:14, Pingu pisze:
Wiec oficjalnie Turniej Klubwy odbedzie sie 28 grudnia w godzinach 14-16 Stecyk dam ci odpowiedz na swietach

pingu to jak z tym turniejem o ktorej on bedzie musze wiedziec bo od jutra nie bede mial neta i musze wiedziec a gadac z nimi zeby wpadli czy nie

Stecyk niech wpadna
A turniej miedzy 14 a 16 znaczy ze zaczyna sie o 14 a konczy o 16 Pozdro

Wiec klunowicze zbiorka o 14 28 grudnia

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-12-27 01:16:00 ]

Cytat:
2005-12-22 18:09:30, Dragster_13 pisze:
W szkole nr 2 tutaj koło torów? a można wpaść o tak postrykać foty? pozdro

raczej nie, bo tlok sie zrobi, zapraszam klubowiczow klubow ktore wezma udzial

gadalem z nimi wczoraj i powiedzieli ze nie dadza rady wpasc bo "cos im wypadlo "