SPRZEDAŁEM SWOJE ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Własnie sprzedałem swoje espero. poszło za 7500tys.

teraz mam dylemat co kupic do 15tys.

moze wiecie jakies auto z gazem do tej kwoty bo ja nie mam zadnego na uwadze

Jakie chcesz auto? miejskie? małe czy duze klasy tej co espero lub wieksze?

Cytat:
2007-01-01 20:49:51, hard-drive pisze:
Własnie sprzedałem swoje espero.

A to taki spontan? Bo jeszcze 3 dni temu szukałeś opon do auta, a tu dzisiaj widzę, że sprzedałeś... Czy raczej ktoś napalony się trafił albo co?

A tak poza tym to gratuluję. Dobre pieniądze dostałeś za niego.

[ wiadomość edytowana przez: Michal-500 dnia 2007-01-01 21:02:57 ]

Cytat:
2007-01-01 20:49:51, hard-drive pisze:
Własnie sprzedałem swoje espero. poszło za 7500tys.

To teraz rentierem możesz zostać!!!

nie kumam troche... kupiłeś felgi, szukałeś opon a tu nagle boom

ale gratuluje za dobrą kasę poszło

P.S. Może ktoś chce mojego za tą kwotę ??

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2007-01-01 21:53:45 ]

Cytat:
2007-01-01 21:41:52, pyrekcb pisze:
To teraz rentierem możesz zostać!!!

raczej chyba reniferem

czego to się nie robi po pijaku

Cytat:
2007-01-01 21:52:27, Kolber7 pisze:
P.S. Może ktoś chce mojego za tą kwotę ??

Nie szkoda by Ci było...? Tyle w niego włozyłes..
Pozdr. P.

jasne, że szkoda

z ciekawości się pytam czy w ogóle byłby ktoś chętny

za 15 tysi jesli samochod ma byc mlodszy i nie miejski to najwyzej nube kupisz..z zachodnich/japonskich marek to najwyzej jakiegos rownolatka lub starszego w klasie kompaktow no bo doplacic drugie tyle i kupic samochod w tym samym wieku albo starszy to juz by byla...oryginalnosc

zupelnie serio..szukalbym nuby II w wersji full..nic lepszego za ta kase nie moze cie spotkac...no chyba ze wpadnie przypadkowo na forum tomek mydlowski i zacznie pisac jakiej to beemki z wczesnych lat 90tych za to nie kupisz

Cytat:
2007-01-01 22:13:33, Kolber7 pisze:
jasne, że szkoda z ciekawości się pytam czy w ogóle byłby ktoś chętny

Jak uda mi się zrealizować pewne sprawy, to będę szukał drugiego autka dla żonki - myślałem o esperaku.
P.

jak przyjdzie co do czego pisz do mnie

Cytat:
2007-01-01 22:16:58, qbaj pisze:
za 15 tysi jesli samochod ma byc mlodszy i nie miejski to najwyzej nube kupisz..z zachodnich/japonskich marek to najwyzej jakiegos rownolatka lub starszego w klasie kompaktow no bo doplacic drugie tyle i kupic samochod w tym samym wieku albo starszy to juz by byla...oryginalnosc zupelnie serio..szukalbym nuby II w wersji full..nic lepszego za ta kase nie moze cie spotkac...

Właśnie nubę chciałem polecić, ale pytanie, jakie auto chce kupić autor. Za 15 tzł można znaleźć nowsze małe autko do miasta.

Cytat:
no chyba ze wpadnie przypadkowo na forum tomek mydlowski i zacznie pisac jakiej to beemki z wczesnych lat 90tych za to nie kupisz

Cytat:
2007-01-01 22:21:34, Kolber7 pisze:
jak przyjdzie co do czego pisz do mnie

A masz klimę?

Cytat:
2007-01-01 22:16:58, qbaj pisze:
za 15 tysi jesli samochod ma byc mlodszy i nie miejski to najwyzej nube kupisz..z zachodnich/japonskich marek to najwyzej jakiegos rownolatka lub starszego w klasie kompaktow no bo doplacic drugie tyle i kupic samochod w tym samym wieku albo starszy to juz by byla...oryginalnosc zupelnie serio..szukalbym nuby II w wersji full..nic lepszego za ta kase nie moze cie spotkac...no chyba ze wpadnie przypadkowo na forum tomek mydlowski i zacznie pisac jakiej to beemki z wczesnych lat 90tych za to nie kupisz

nie przesadzaj.... za 15 kzł przy odrobinie szczęścia kupisz np Audi A4, takiego Mercedesa jak ja , pewnie jeszcze inne fajne auta....

fakt, będą starsze od nubiry... ale co z tego ??

Mercedes jest starszy od nuby o 2 lata, rozwiazania techniczne ma nowocześniejsze... kupe rzeczy ma lepiej dopracowanych....

komfort podróżowania lepszy.....

fakt ma też swoje wady w stosunku do nuby, ale zalet ma więcej

Nie mówie wcale, ze nubira to złe auto.. ale znaleźć dobrą i zadbaną wcale też nie jest łatwe...

P.S. Jeżeli interesuje kolege Leganza z 2000 r chyba, z full wypasem łącznie ze skórą to mogę dac namiarek.....

jak kupowałem Merca gość wołał 21 kzł bez zimówek... parę tygodni temu krzyczał już chyba 18 z zimówkami....

pewnie teraz będzie taniej

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2007-01-01 22:29:35 ]

Cytat:
2007-01-01 22:23:11, pyrekcb pisze:
A masz klimę?

mam i nawet działa

Cytat:
2007-01-01 22:28:34, Kolber7 pisze:
mam i nawet działa

LPG...?

Cytat:
2007-01-01 22:37:12, pyrekcb pisze:
LPG...?

"Niemanie" LPG u kolegi Kolbera przy takich przebiegach jakie on robi to byłaby delikatnie mówiąc rozrzutność

Cytat:
2007-01-01 22:41:28, Michal-500 pisze:
"Niemanie" LPG u kolegi Kolbera przy takich przebiegach jakie on robi to byłaby delikatnie mówiąc rozrzutność

Ale Koliber chyba "trasy" robi/robił nuba/mercem...

Cytat:
2007-01-01 22:43:15, pyrekcb pisze:
Ale Koliber chyba "trasy" robi/robił nuba/mercem...

tak jest....

espero przez 1.5 roku mojego użytkowania przejechało już ponad 80 kkm ...

właściwie to ono robiło głównie trasy.. rok temu nuba była bez LPG, w tym roku nuba stała więcej na serwisie niż jeździła, więc jeździło espero

oczywiście że mam LPG, nawet nowy reduktor

jedyne czego nie mam to ABS i poducha

mam za to trochę innych bajerów

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2007-01-01 22:57:23 ]

Cytat:
2007-01-01 22:51:51, Kolber7 pisze:
mam za to trochę innych bajerów [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2007-01-01 22:57:23 ]

noto chwal sie