Sprzedam malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rok. 81 , stan sredni , na chodzie z papierami do lekkiego remontu (blacha) ale chodzi - cena 150zl

Cytat:
2005-08-21 21:55:39, ramzes22 pisze:
rok. 81 , stan sredni , na chodzie z papierami do lekkiego remontu (blacha) ale chodzi - cena 150zl

znowu się zaczyna.....Ratunkuuuuuuuuuuuuuu!!

150 zl? to chyba wiecej na szrocie by ci za niego dali

Daj jakieś foty tego cuda

Kiedyś chciałem kupić malca i przerobić na coś do amatorskiego rallycrossu, ale czasu brak

Cytat:
2005-08-21 22:43:37, Bartek1112 pisze:
150 zl? to chyba wiecej na szrocie by ci za niego dali

Na szrocie to by musiał do tego interesu dopłacic. Mnie powiedzieli ze za poloneza do rozbiórki dadzą mi 50zł, gdzie cena rynkowa wynosiła ok 1500. Musiałbym poniesc koszty wyrejestrowania auta i transportu na złom... żaden interes...

Cytat:
2005-08-21 22:52:53, Czarek_Rej pisze:
Na szrocie to by musiał do tego interesu dopłacic.

Bo takie samochody oddaje sie na zlom W zeszlym roku ojciec oddal malucha (rocznik 80.) na zlom i dostal za niego 100zl. Samochod byl sprawny i na chodzie, podloga nawet byla zrobiona, ale i tak nikt nim nie jezdzil, a ubezpieczenie i badania techniczne przewyzszaly jego wartosc kilkukrotnie. Rachunek byl prosty.

Tak wygladal

I mial malutki przebieg

fotky nie mam ale technicznie jest ok,w sam raz na wioche jak ktor potrzebuje

Ja też mam na chodzie malacza, ale moje sumienie nie pozwala mi go oddać nawet za darmo. Pójdzie na puszki.

Nie można tak poprostu oddać na złom, złomowisko musi wystawić odpowiedni papierek żeby można było wyrejestrować samochód. Ja musiałem dać 150 zł żeby zabrali moją Dacie 1310 Ale teraz mam namiary w wawie gdzie odbierają za darmo
Tom

Cytat:
2005-08-22 09:58:22, Tom69 pisze:
Ale teraz mam namiary w wawie gdzie odbierają za darmo

Ale blacha i inne metalowe elementy też ma jakąś wartość... a może by tak wyrżnąć nr i zostawić w lesie... albo zostawić otwarty i patrzeć jak dzieci rozbierają, a potem do WK pójść z klamką wewnętrzną i powiedzieć, że resztę ukradli

Cytat:
2005-08-22 09:58:22, Tom69 pisze:
Nie można tak poprostu oddać na złom, złomowisko musi wystawić odpowiedni papierek żeby można było wyrejestrować samochód. Ja musiałem dać 150 zł żeby zabrali moją Dacie 1310

No to ciekawe, ojciec oddawal na Strazackiej - czego by sie nie przywiozlo o ile nie jest to sam szkielet daja 100zl i wystawiaja oczywisice papier - inaczej wraki lezaly by w lasach

Cytat:
2005-08-22 23:29:52, QLogic pisze:
No to ciekawe, ojciec oddawal na Strazackiej - czego by sie nie przywiozlo o ile nie jest to sam szkielet daja 100zl i wystawiaja oczywisice papier - inaczej wraki lezaly by w lasach

Strażacka ,jak i kilka nielicznych szrotów ma podpsianą umowę z wydz. komunikacji.
Natomiast z innymi szrotami załatwia się innaczej,poprostu oni wystawiają umowę kupna-sprzedaży dostajesz 100 zł,a Ty idziesz i wyrejestrowywujesz.

Cytat:
2005-08-22 23:29:52, QLogic pisze:

Własnie, ja nie miałem im czym zawieźć, przyjechali lawetą i zabrali A teraz mam adresik gdzie przyjeżdzają i zabierają za free

Cytat:
2005-08-23 11:50:51, Tom69 pisze:
A teraz mam adresik gdzie przyjeżdzają i zabierają za free

Nie za free, a za 100 zł które byś otrzymał za auto.

A OC i badanie techniczne kaszla masz??????

A bak to pewno pusty

jak szaleć,to szaleć.Zainwestuję w kaszla.kupię 10 litrów benzyny,to już prawie 50% wartości