Hyundai Coupe - ZWYCIEZCA ZLOTÓW na Allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tu macie link

HYUNDAI COUPE - ZWYCIEZCA ZLOTÓW - MAX TUNING

niezle ktos wlozyl pracy i jeszcze wiecej kasy w to autko

ciekawe czemu sprzedaje ??

ja gdybym tyle wysilku i kaski wlozyl w ukochane autko chyba nie moglbym sie z nim rozstac !

cena takze okazyjna jak na zakres modyfikacji (moze cos z nim nie tak)

Polecam lekture modyfikacji

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: bombel dnia 2005-08-16 01:13:38 ]

To auto jest u nas w klubie, a może trzeba powiedzieć że było... i to chyba ze 3 dni

miało byc na zlocie i właściciel miał wielkie plany co do niego na nastepne sezony szkoda że nie dotarł na zlot klubowy

a co do wyglądu tego auta jest tyle zdań ile klubowiczy czyli standardowo o gustach sie nie rozmawia

P.S.

Czytał ktoś całą tą aukcje

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-08-16 15:06:36 ]

a moze jednak nie!!!
nie jest jeszcze na straty spisany , dużo tego....

Cytat:
2005-08-17 20:57:13, gt115pssss pisze:
a moze jednak nie!!! nie jest jeszcze na straty spisany , dużo tego....

nie rozumiem

nie tylko Ty - Speed, ja też nie rozumiem.

A druga sprawa to jak bym miał wydać na auto 60 tys to by nietylko wyglądało, ale i jeździło

chodziło mi o to ze czasem właściciel ma taki pomysl że wystawia samochód by poznać jaka bedzie reakcja rynku, czy ktos da mu tyle ile za nie chce,
moze koleś się jeszcze rozmysli
a co do duzo tego to nie wiem czy elementy takie jak neony w ilości kilkudziesieciu i odkladki pod tablice warto wspominać...no i że bardzo duzo rzeczy jest tam wciśnietych skąd też te 150 km prawie?/?//
o to mi chodziło

ps. jestem czasem malo zrozumialy szczrgólnie po procentach,teraz ez pod wplywem wię jakby co to napisze obja snienie

hmm opis ciekawy ale jak dal mnie z wygladu az tak mnie nie ciagnie na tych zdjeciach choc jakby te wszytskie lampeczki by zablysly to napewno slicznie by choinka wygaldala

Nie przeczytałem całego opisu aukcji, ale rzuciły mi się w oczy te słowa:
Cytat:
Wartość tuningu - 60000zł w tym aucie. Wiec nie ma sie co dziwic czemu to auto wygrywa zloty Ogólnoposlie z I miejscem.

I tu moje pytanie (retoryczne zresztą, a może nawet sarkazm ):
Czy koszt tuningu wyznacza jego jakość??

hmm zalezy MacTB o co Ci chodzi ( ja raczej wiem o co ale ) koszt tuningu jezeli jest duzo na 90% jest to dobry tuning pod wzgledem wsadzonych tam czesci ich jakosci marki itd. ( no chyba ze sierota jakas placi gruba kase i ma to co mozna samemu wykombinowac przy odrobinie ) ale napewno taki tuning nie musi byc ladny podobajacy sie zachwycajacy... za ta kase mozna tak odstawic autko albo kupic juz cos samego w sobie ladnego... ale jak dla mnie przebajerowany... za duzo tego paski jakies na bokach itd. Moje zdanie moze kumosto odp - wiadomo o czym nie rozmawiamy

ja tam swoje zdanie juz wyrazilem we wczesniejszym poscie

moim zdaniem nikt nie da za to auto 45 tys..bo raczej malo kogo bedzie obchodzilo to ze wlozono w niego 60tys i to jak na moj gust z marnym efektem...ale kazdy lubi co innego..moze znajdzie sie jakis mlody zapaleniec albo jakis emerycikzeby sie polansowac

mogl wrzucic zdjecia wnetrza bo ciekawy jestem jak to wyglada..

zawsze mozna odbajerowas kilka elementów