MotoNews.pl
12F15.pl to temat do poruszenia (13492/43) - NT

F15.pl to temat do poruszenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy wszyscy wiecie, ale jest możliwośc załatwienia dość sporej ilosci miejsca na serwerze dla strony KR Rallykrakow w zamian za umieszczenie naklejek na naszych bolidach, jeśli by się znalazło przynajmniej 8 aut do oklejenia mamy miejsce na serwerze, a wtedy Konrad miał by pole do popisu jeśli chodzi o rozbudowanie stronki. Jeśli chodzi o naklejki to będę je miał na najbliższym kręciołku, a wymiary to wg. uznania jakie duże, bądz małe ktoś będzie chciał, dajcie znać kto by się na to pisał, ten temat już był poruszony jakis czas temu, ale wiedziała o tym garstka osób.

Ten co najbardziej wkur...a Konrada :|

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-04-06 22:56:26 ]

Ja osobiście jestem zadowolony z tego serwera, mam na nim stronę i nie mamy z nią żadnych problemów. Dodam tylko tyle że serwer powstał pare miesięcy temu i cały czas jest w trakcie rozbudowy.

No i Gadzio zrobił to co ja miałem zrobić, a nie mogłem się za to zabrać . Prawda, niedługo niestarczy już miejsca żeby wrzucać fotki z KJSów a tymbardziej z naszych kręciołków . Brat Gadzia rzucił całkiem niezłą propozycję odnośnie miejsca na swoim serwerze, w zamian za naklejki f15 na naszych autkach. Kto się zgodzi temu chwała!!!
A tak wygląda ta naklejeczka:

mnie się podoba

w gadziu nadzieja !!! a moze by ją tak zmodyfikowac i na przednia szybe nalepic w posataci paska pewnej szerokosci ( nie wiem jak to sie fachowo nazywa) tak czy tak propozycja godna uwagi

po rozmowie z Mańkiem ugadałem się z nim że umieści ową naklejkę na zderzaku swojej rajdówki, więc śmiało ludzie nie ma się czego wstydzić takim razie pozostaje znalezienie jeszcze 7 śmiałków, odwagi

Ten co najbardziej wkur...a Konrada :|

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-04-07 00:47:37 ]

Widzę, że nie ma zainteresowania tą ofertą, cóż Konrad chciałem dobrze dla klubu, ale sam widzisz że nikt po za Tobą, mną i Bartkiem nie zabrał w tej sprawie głosu, a tak była by stonka na której bylo by wszystko, ale nic nie poradzę.Serwer F15.pl aby udostępnić nam miejsce za free zarządał umieszenia przynajmniej po jednej naklejce dowolnych rozmiarow na 8 klubowych samochodach.
P.S.
Mam nadzieje że Maniek się nie rozmysli

Gafdzio !!! Nie tak szybko, może tak jak ja nie wszyscy mieli czas na przeczytanie Twojej propozycji !!! Ja czytam to dopiero teraz po raz pierwszy i piszę się na to!!! Zamawiam jedną wiekszą i dwie mniejsze i jeszcze pogadam z kimś kto może to nakleić!!!

Jeżeli jednak zbierze sie jednak odpowiednia ilość osób chętnych do umieszczenia naklejek na bolidach to na najbliższy zlot przywiozę naklejki, jeżeli komuś nie bedzie odpowiadać wymiarami serwer F15.pl obiecał że zamówi naklejki wg wymiarów jakie kto sobie zarząda

U mnie tez sie znajdzie miejsce - zreszta Konrad o tym wie

Wchodze w to

po1:
ja tez w to wchodze oczywscie
po2:
jesli ktos z was ma kamere cyfrowa albo zwykla kamere i tuner tv to mozna by nakrecic jakies filmiki z kreciolkow albo cos w tym stylu i wsadzic na stronke ) (bo podobno F15.PL dadza nam 200MB a to raczej spooooro jest wiec miejsca a miejsca na te filmiki ebdzie P )

[ wiadomość edytowana przez: fostof dnia 2003-04-08 16:11:21 ]

Ja tez wchodze ! jesli oczywiscie raklama , która ma pomóc stronce KR może się znaleźć na samarce.Intensywnie pracuję nad poprawą jej wyglądu
Paweł

spoczko tez biore jedna

Cytat:
2003-04-08 22:03:23, pawel_krakow pisze:
Ja tez wchodze ! jesli oczywiscie raklama , która ma pomóc stronce KR może się znaleźć na samarce.Intensywnie pracuję nad poprawą jej wyglądu
Paweł

Paweł stylizacja i rodzaj auta nie gra roli,oczywiście że reklama będzie mogła znaleść się na aucie
Wszystko jest na jak najlpeszej drodze, chyba zbierzemy odpowiednią ilosc osób!!!

No to Lux
Wiem ile my nawalczylismy się nad znalezieniem porządnego serwera
Pozdrówka
paweł

powiedzcie mi czy wymairy naklejek 10x30 by wam odpowiadały, bo trzeba już zacząć co nie co pozamawiać!! Jeśli chcecie inne wymiary to wyslijcie mi je na priva

Cytat:
2003-04-08 22:52:12, Gadzio pisze:
powiedzcie mi czy wymairy naklejek 10x30 by wam odpowiadały, bo trzeba już zacząć co nie co pozamawiać!! Jeśli chcecie inne wymiary to wyslijcie mi je na priva

10x30 to za duże 10x15 prędzej juz.....

oki 10X15 też będą!!!

Ja poproszę 1cmX0.8

Cytat:
2003-04-08 23:39:59, Rekin7 pisze:
Ja poproszę 1cmX0.8

Nie ma problemu, to tego w prezenice dostaniesz mikroskop