| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-06 18:17:33 Panowie więc postanowilismy dzisiaj w Adsie ze jak to wygląda że sa tylko 3 eliminacje na 1/4.
Jeżeli sie zmobilizujemy i zdobedziemy 8000 złotych to robimy kolejna impreze. Termin ustalony juz jest na 28sierpnia. Potrzeba osób które podejma walke o sponsorów - ja odpadam z pwoodu remontu - potrzebujemy kilka powaznych osób. Potrzebujemy ludzi którzy zadeklarują sie do transportu , jak i pomocy... Wiem że nei ma adama ale chyba kazdy jest za - jezeli chcecie pokazac co potrafi stalowa wola mobilizujcie siły i nic nie planujcie na weekend 27 i 28 sierpnia. Wierze ze damy rade . Jezeli wiekszosc bedzie na nie nie ma problemu - impreza sie nie odbedzie. Pozwolenia zostawcie nam - to już mamy praktycznie potrzeba ludzi i $$$ Szczegóły ustalamy na spotkaniu w neidziele o 19 na Centrum będzie ADS. [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-06 18:24:34 ] [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-06 19:44:50 ] [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-07-11 16:33:32 ] |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-06 21:00:04 Nie ma co myslec czy tak czy nie. Po prostu robimy kolejna impreze i tyle. Mysle ze osob nie zabraknie no i zapalu jak zwykle. Potrzeba wiecej spotkan przed. W niedziele obgadajcie sprawe, dajcie znac znajomym, osobom ktore pomagaly lub beda chcialy pomoc. Pierwsza wyszla nam niezle, a ta wyjdzie lepiej.
Pozdrawiam |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-06 21:14:47 Cos lasu rak nei widać i to mnie martwi .
W neidziele mysle sie to zmieni. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-06 22:00:31 PSWU robi w Birczy, co nie znaczy ze nie mozemy im pomoc, jesli ktos bedzie chcial. Sprawa do dogrania. W stalowej robi ADS + KTSW a i pomocy z PSWU nie ma co sie bac . Mysle ze pomocy nie zabraknie, jednak mam nadzieje ze ci ktorzy kiedys nie mogli lub nie chcieli pojawia sie. I nie chodzi mi tutaj o pojawienie sie i popatrzenie sobie w roli widza. Czuje ze w nocy znow bedzie ciekawie, przyda sie grill tym razem .
[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-07-06 22:04:31 ] |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2005-07-07 09:31:48 Podstawa to chyba zapytanie czy pozwoli zamknąć drogę prezydent. Później można się zacząć bawić w sponsorów.
Teraz to już chyba poprawiony asfalt jest. Swoją drogą to wydaje mi się, że sezon wakacyjny jest ciężki do zorganizowania czegoś takiego. Co Pingu na taką organizację? Czy coś się w klubie zmieniło? Nie umniejszając, ale oficjalnie coś takiego zawsze zaczynał Prezes (chyba że o czymś nie wiem). T. [ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2005-07-07 09:36:29 ] |
bi-pi User toyota corolla Stalowa Wola | 2005-07-07 09:45:20
w szukaniu sponsorów nie pomoge ale do pozostałych rzeczy jestem zawsze chetny pomóc i jestem jak najbardziej za tym zeby to zrobic. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-07 10:37:32
Adam jest w Anglii. Jak wróci bedzie za zimno na to. On neichciał organizowac imprezy bo uwazał ze tylko on to moze a my nie . Organizatorem jest KTSW czyli klub i klubowicze a nie tylko prezes , oraz ads lok . Pozwolenia nei sa problemem dostalismy to jasno do zrozumienia , jedyny problem to 8000 złotych . |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-07-07 11:24:21 czuczu masz racje tutaj ale wszystko zalezy od tego jak ci klubowicze się spisza w sumie adas za wszystkim latała a tu kto zrobi to za niego ??? |
jolki User Christchurch | 2005-07-07 11:40:37 Ja oczywiscie bardzo chetnie pomoge |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2005-07-07 11:46:00 Co to dla nas trzeba pomyśleć nad tym. |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-07 12:25:40
Nie mozna tak tego brac, bo wychodzi z tego jak bysmy chcieli cos komus lub sobie udowodnic, ze bez Adasia tez potrafimy. Chodzi o to ze raczej sytuacja, ze sa tylko 3 eliminacje, cos na nas wymusza. Po prostu jest tego za malo, a skoro mamy mozliwosci to zrobic , wiec moim zdaniem nalezy za to sie brac cala para. Gdyby Adam byl w Polsce napewno tez bysmy cos takiego zrobili, pomito tego, ze wczesniej na to sie nie zgadzal. Jesli juz powiemy tak, to kazdy wedlug mozliwosci bierze sie za to i robimy impreze jak zwykle zbajerowana . Sprawa tylko do zastanowienie czy uzyskamy teraz takie poparcie klubowiczow i funow jakie mielismy wtedy.
Pozdrawiam |
okrotnik User ALFA ROMEO 155 Super nisko | 2005-07-07 12:28:25 wiec trzeba sie przekonać niech wszyscy co pomaga pisza ja niestety niepomoge bo mnei jzu niebedzie czego załuje bo moze byc zarabista imprezka zycze wam powodzenia i jak najlepie ........... |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-07 12:29:28 Dokąłdnie jakby adam był to tez bysmy zrobili.
Źle to napsiałem nei chce udowodnic itp po prostu chcemy zeby praca wielu osób nei psozła na amrne przez to ze były 3 eliminacje. A 4 juz lepiej wyglada... Mysle ze damy rade. |
Remek Stalowa Wola | 2005-07-07 12:31:59 Grzesiu, ja myślę, że poparcie jest pełne zarówno wśród klubowiczów jak i FANÓW.
Ja ze swojej strony mogę zapewnić pomoc jak tylko będę miał czas i możliwości, a jak wiadomo moja praca jest nieprzewidywalna. Ale pomogę, oczywiście.
[ wiadomość edytowana przez: Remek dnia 2005-07-07 12:32:21 ] |
zoom User zoom zoom | 2005-07-07 12:33:08 Tez mysle ze damy rade.To musze sie znowu sprezyc zeby jakis "szerszen" nie skopal mi dupy A juz myslalem ze w tym roku nie bede musial sie brudzic w smarze
Pozdr. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-07 12:34:50
HEHEHE to sie musisz bardzo sprezyc zoomik |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-07 12:46:43 Jest wiele spraw do przedyskutowania, moze nasune pare problemow do obgadania przez was w niedziele w szerszym gronie:
- sponsorzy NAJWAZNIEJSZE na chwile obecna- jak juz jest w oddzielnym temacie, Czu dasz komus, kto bedzie mial sie tym zajac wszystkie dane, telefony itp, do tych ktorych wtedy mielismy,dobrze jesli by ktos chodzil od nas i z adsu, jako dwaj przedstawiciele, - pozwolenia i sprawy papierkowe w starostwie - ja sie tego podejme, gdyz moge to i przez telefon zrobic, mysle ze dobrze i sprawnie; - jedzenie, barierki itp - podzwonic, popytac o terminy, mozliwosc wynajecia, od barierek wiele zalezy, od tego rowniez potrzebujemy czlowieka, ktory bedzie za to calkowicie odpowiedzialny, - ochrona - stara taktyka mysle ze dobrze sie sprawdzila, najlepiej niech sie ludzie z ochrony wypowiedza co bylo nie tak, co poprawic, Lesia dalej widze jako szefa ochrony, bo sprawdzil sie w 200%; - reklama, radio, gazety, ulotki , plakaty - z tym zchodzilo strasznie dlugo, moze warto sie juz teraz za to zabrac ; - pieniazki tzw "operacyjne" - oprocz pieniedzy od sponsorow trzeba troszku wytrzepac ze skarbony klubowej na wode, jakies kielbaski na grilla przy nocnym czuwaniu itp, woda sie nie zajmowalem na ostatnich, moze byla od sponsorow, w kazdym badz razie pare setek nalezaloby miec na nieprzewidziane pierdolki, Czu jesli masz dostep do tej kasy to daj znac;
- Tag Hauer - to dopiero po zebraniu kasy, dlatego sponsorzy sa tak pilni, nie wyobrazam sobie eliminacji bez tego, choinka tym razem 5-tka; - chyba byscie mnie nie poznali jakbym nie wspomnial o hostessach , nie wiem czy dziewczynki beda mialy teraz tez czas, sprawdzily sie super, jesli czasu nie beda mialy lub nie beda chcialo to sie pojedzie "wesolym autobusem" i porwie jakies z planety .
Jesli sobie cos przypomne to napisze jeszcze, wazne zeby na spotkaniu odpowiedzialni ludzie podjeli sie spraw w ktorych czuja, ze moga sie sprawdzic i cos zrobic. Pozdrawiam |
Kompresor User best city kompercity | 2005-07-07 14:06:58 No tak jest wiele spraw do załatwienia.
Ale na sam początek trzeba załatwić u gościa zrobienie planu zmiany organizacji ruchu. Jak się to załatwi to reszta powinna pójść bez problemu. No i na koniec jest najważniejsza rzecz - Kasa. Bez niej ani rusz |