Znowu antena!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szanowni Koledzy!! Kupiłem Unidena 520! Była to decyzja oczywista i wyważona! Natomiast antena....istny cyrk!!! "Obczytałem wiele i tu wniosek pierwszy: ile anten tyle opini. Oczywiście w dwóch zasadniczych grupach: stacjonarne i "magnesówki". Mam samochód osobowy (Vectra) i jeżdże na trasy nieczęsto więc dokonałem wyboru: President ML 145 (magnes). No własnie!!! Sprzedawca i montarzysta namówił mnie na "krawędż bagażnika", a więc stałe mocowanie i namówił mnie na Sirio Supercarbonicum 27. Przekonywał, że bardzo dobra bo sam ją ma (miał na dachu rzeczywiscie). Sęk w tym, że antena ta praktycznie nie jest faworytem na forum!!. Jakie jest zdanie doswiadczonych kolegów.

Tak jak sam stwierdziłeś kolego Ile anten tyle opini
pozdrawianka-bajo

ja mam sirtela s90 rocky na magnesie. Wspolpracuje z unidenem 510. I jak dla mnie wystarcza, moze jestem malo wymagajacy ale chwytam na 7-8 km.

Ja kupiłem ( jeszcze czekam ) hustler magnes i zastanawiam się czy zrobiłem dobrze
Myślę do dziurze w dachu i AT 1200
pozdrowionka-bajo

Witam ponownie
Hustler jest ok (ma nawet więcej zysku niż AT 1200)
Dobra antena, będziesz zadowolony!
Pozdrawiam
Sklep CB- Citizens Band

Cytat:
2005-10-29 15:25:13, pokladziu pisze:
Ja kupiłem ( jeszcze czekam ) hustler magnes i zastanawiam się czy zrobiłem dobrze Myślę do dziurze w dachu i AT 1200 pozdrowionka-bajo

Pełne zadowolenie z Hustlera 100
W mieście zasieg 6 km.
Na trasie do 12 km.