Czy ktoś mi pomoże ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ,
mam pytanko odnośnie oryginalnych białych zegarów od mk VII 1,8 rocznik 1997: czy ktoś z Was mógłby mi powiedzieć czy :

- pasują bez problemów do mk VII 1,6 rocznik 1999 ( wizualnie są takie same ) ?
- jaki mają oryginalny kolor podświetlenia, zielony jak wszystkie inne essinki ?
- czy są to zegary z podświetleniem górnym czy możę od tyłu, tak że świecą same cyfry oraz wskazówki na czerwono ( w takim kolorze jak one są ) ?

Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi, mam możliwość zakupu takich zegarów i chciałbym wsadzić do swojego łeb za łeb....bez komplikacji.
Pozdrawiam, Piotr.

powinny pasowac, podswietlanie od góry zielone. nawet wiem chyba skad masz mozliwosc kupic w dodatku nawet tanio tyle ze maja ułamane jedno mocowanie ale da sie zamontowac

wielkie dzięki za odp, cóż za domyślność ale może wiesz jeszcze czy one dadzą się przerobić na tylne podświetlenie w innym kolorze, tzn warunkiem pewnie jest aby cyfry " przepuszczały" światło ?
dzięki jeszcze raz

kurcze boje sie ze raczej nie, bo normalne tarcze maja białe cyfry i one przepuszczaja a te maja czarne cyfry które raczej nie beda przepuszczały, wiec jedynym wyjsciem chyba bedzie naswietlanie od góry

rozumiem, ale to i tak zawsze lepsze od standardu...

no pewnie ja mam na przykłąd od góry na niebiesko i mnie osobiscie sie bardzo podooba.

też myślę od razu przy okazji o zmianie podśietlenia, zastanawiam się tylko nad kolorem...ale jeszcze jedno mnie męczy...przydałby mi się od razu do kompletu biały zegarek...to znaczy oczywiście np sama tarcza, wskazówkę by się pomalowało...nie wiesz moze kto mógłby coś takiego mieć ?
A może jakiśinny klubowicz by mi pomógł w tym temacie ?