[s]125 MC 1974

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SPRZEDAM

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-08-27 10:15:06 ]

Ja się nie znam ale Monte Carlo to kojarzy się raczej z DOHC-em. A ponadto gdzie zgubiły się boczne kierunki????

nie chcielm nic pisac , ale maska malowana chyba szpreyem na matowo, pozatym z MC to on ma tylko tasmexy i kolor yebał na chama - nic poza tym.

sie coniektorzy popisali profesjonalizmem malowany z nadkolami plastikowymi

i to wlasnie jest w opisie
a maska przemalowana ...

Cytat:
2005-08-27 00:33:06, nikusss pisze:
sie coniektorzy popisali profesjonalizmem malowany z nadkolami plastikowymi

i nie tylko

Cytat:

Parametry
Rok produkcji 1900

A te laski też na sprzedaż ?

Dla porównania - prawidłowe MC:

ten z allegro to zwykła 125 poszpachlowana i pomalowana na żółto (pewnie na odwal - patrz łaczenie tylnego pasa z błotnikiem, tylne nadkole i maska silnika) i poza ładnie utrzymanym wnętrzem nic w niej nie ma godnego uwagi - pewnie po tej zimie wyjdą wszystkie niedoróbki

[ wiadomość edytowana przez: gumbas5 dnia 2005-08-27 11:37:18 ]

zapomnieliscie ze ma ładne lusterko niestety tylko jedno

NOMAD ten twoj ideał: czy na drugiej fotce pod prawym kłem zderzaka to pękająca szpachla? albo zaciek...

Waco: nie mówię że to ideał , ale że prawidłowy MC bo przejechał całe MC i w górskich też jest w klasie historycznej..., niestety nie jest to też orginał a jedynie replika ale wykonana bardzo prawidłowo... Niestety nie mam więcej fotek wnętrza które co niektórych lekko szokowało wykonianiem (praktycznie nie było za bardzo do czego się przyczepić)

A co do linii na fotce to jest to pęknięcie lakieru... należy pamiętać że nie jest to nowe auto... a na dodatek w tym miejscu uchwyt holowniczy dotyka do blach co również może mieć wpływ...

wiem wiem znam to auto. z fotek..
nawet na tvn turbo w OSie było pokazane

Jak wszyscy jadą po tym pseudo MC z allegro to ja też.
Znaczek, pas przedni,klapa bagażnika z MR'a (błotniki prawdopodobnie też), chromowana atrapa.

To ja dodam swoje 3 grosze, gdzies sie chyba zapodział "banan" pod atrapą, poza tym kiera chyba też powinna być inna ...

a pas przedni za zderzakiem

ale z tą chrom atrapką to bym uważał. orginalny MC był wypuszczany i z chrom i z przejściówkami.. a przynajmniej takie się widuje i takie na fotkach z epoki.

magia FSO z dawnych lat -> nikt nie wie jak było naprawde co auto to inny model zwłaszcza przejściówki tzw.. wszlkiego rodzaju

a ja pamiętam że ktoś z forum chyba robił tego pseudo MC czy moze sie myle?

Robił, robił To jest fiacior z 74 roku w którym wymieniono wszystkie blachy z zewnątrz na MR-owskie i stąd te nieoryginalne błotniki, przedni i tylny pas. Poza tym buda jest w idealnym stanie i wypraszam sobie komentarze w stylu lakier położony na odwal się mimo kwoty jaką wziąłem za całą robotę łącznie z materiałami. Przyjedźcie, oglądnijcie i wtedy się wypowiadajcie

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2005-08-28 23:54:49 ]

z tego so mi się wydaje to robił go Seru ale moge się mylić a co do niego to gośc chce go psrzedać i nie ma co tu wybrzydzac zapewnie nie ma nigdzie 100% repliki MC no i cena jest adekwatna do jego oryginalnaości

a tam narzekacie. mi się podoba. jutro wysyłam totka