| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-08-23 17:32:44 Równiez nie wiem czy było , jak było to nie bijcie
Zapożyczone z innego forum. Kilka cytatów z listów motywacyjnych Będąc absolwentką jednej z najbardziej renomowanych warszawskich uczelni - Studium Stenotypii i Języków Obcych Obsługuje pakiet programów Office w stopniu zaawansowanym. Szczególnym sentymentem darzę arkusz kalkulacyjny EXCEL ____________________________________________________________________ ZAINTERESOWANIA sport ( jazda na rowerze, piłka nożna, pływanie żabką), ____________________________________________________________________ Stanowisko: Asystentka/Sekretarka Obowiązki: - prowadziła biuro, - przygotowywała marynarzy w rejs . ____________________________________________________________________ Pracowałem w Daewoo - FSO Motors Spółka z o.o. Zakład Żerań przy ul. Jagiellońskiej 88 na stanowisku Kucharz w Korei Płd ____________________________________________________________________ Pisze Pan po studiach na wydziele Telekomunikacji: Lipiec 2001 praktyka zawodowa w Telekomunikacja Polska S.A. w zespole instrumentalno-wokalnym (gra na perkusji); _____________________________________________________________________ mam doświadczenie w życiu w innym kraju ____________________________________________________________________ język angelski - znajomość martwa ____________________________________________________________________ Moje dodatkowe umiejętności: układanie truskawek na bitej śmietanie. ____________________________________________________________________ Prośbę swa motywuje tym, ze nazywam się Joanna Kowalska ____________________________________________________________________ Pan opisuje szereg prowadzonych przez siebie, różnego rodzaju działalności gospodarczych. Po czym list motywacyjny kończy zdaniem: Jak Państwo widzicie mam duże doświadczenie w kręceniu własnym interesem. ____________________________________________________________________ Dowiedziałem się, ze jeden z waszych pracowników został zwolniony, a drugi złamał rękę. Proszę, dajcie mi szanse. ____________________________________________________________________ Merytoryczne zasoby wiedzy wynikające ze zdywersyfikowanych kierunków wykształcenia oraz praktyczne doświadczenia z ponad dwudziestoletniego stażu pracy na zróżnicowanych stanowiskach upoważniają i predyscynuja mnie do ubiegania się o w/w stanowisko. ____________________________________________________________________ Sadze, ze moje doświadczenia zawodowe (...) wynikające z: (...) [zdanie 11-krotnie złożone, zajmujące 17 wierszy] (...) oraz zdobyte na ww. drodze umiejętności dadzą się również przeląc na inny charakter obowiązków służbowych w Waszej firmie. ____________________________________________________________________ Mogę zamieszkać w miejscu pracy ____________________________________________________________________ (Z życiorysu, sekcja "Praktyki zawodowe") (...) - praktyka we własnej fikcyjnej firmie zakończona ocena bardzo dobra ____________________________________________________________________ Ukształciłam się i ukończyłam Szkole w (...) Chojnicach. ____________________________________________________________________ (POCZĄTEK OFERTY) Mam 38 lat, mieszkam w Słupsku, koło budowy Marketu. Jestem młoda, zdrowa, dyspozycyjna mogę podjąć prace w każdej chwili w karzdym charakterze. Prosze o przyjęcie do pracy jestem zdrowa dyspozycyjna i niezależna. (KONIEC OFERTY) ____________________________________________________________________ Moje wady: nie znoszę niechlujstwa, kłamstwa, zbytnia spostrzegawczość ____________________________________________________________________ Obiecuje, ze będę pracować wydajnie i sumiennie. ____________________________________________________________________ Podejmę każda prace w godz. 6-14 lub 7-15. ____________________________________________________________________ Moje wykształcenie jest zawodowe. ____________________________________________________________________ Chciałabym bardzo podjąć prace. Najlepiej, żeby to było w Legnicy, ale jeżeli będzie w Lubinie to nieszkodzi. ____________________________________________________________________ Na chwile obecna posiadam 21 lat . ____________________________________________________________________ Pracowałem w Realu rok czasu, gdzie skusiło Mnie wyjechać do Niemiec do pracy. ____________________________________________________________________ Przedstawiam Państwu swoja kandydaturę nadmieniając, iż posiadam dużą wiedze na temat kosmetyki pielęgnacyjnej i kolorowej ciała . ____________________________________________________________________ Kochani, bardzo was uprzejmie proszę, odpiszcie czy mam szanse. ____________________________________________________________________ Jestem 52 letnim mężczyzną o naprawdę młodym poczuciu i wyglądzie. _________________ [ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2005-08-23 17:41:29 ] [ powód edycji: a tak, żeby ładniej było :) ] |
profil-usunięty | 2005-08-23 17:42:44 Sterciu, mam nadzieje że się nie obrazisz że na Tobie swoją eske poćwiczyłam
A listy niektóre dobre hahaha |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-08-23 17:47:06
A ćwicz , ćwicz do woli , pozwalam
p.s. a na czym dokładnie ćwiczyłaś
[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-08-23 17:47:58 ] |
profil-usunięty | 2005-08-23 17:56:57 A taka tam "kosmetyka"
Wracając do tych listów to teraz najczęściej spotykaną będzie ta
heh ![]() |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-08-23 18:12:37 hehe rozwalily mnie niektore na lopatki ![]() |
roos1985 RWD Maniak Metropolia Chorzow | 2005-08-23 19:33:07 rzeczywisice czytaja neiktore mozna spac z krzesla..;] ale jak juz kiedys mowilem idioci musza byc zeby ktos nas ( normalnych) zauwazyl;] |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-08-23 19:34:04 ja jestem idiota.... |
roos1985 RWD Maniak Metropolia Chorzow | 2005-08-23 19:35:07 lol jak tam chesz;].. ja sie nei przyznaje |
profil-usunięty | 2005-08-23 19:35:13
hehe to tak jak ja ![]() |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-08-23 19:35:39
![]() ![]() |
kisztan Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-08-26 09:01:38 Cytaty
A swoją drogą podobno równie absurdalne są rozmowy kwalifikacyjne na Przedstawicieli Handlowych |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-08-28 17:50:28 List motywacyjny Do Rady Nadzorczej PKN Orlen.
Uprzejmie proszę o powierzenie mi na 7 (siedem) dni stanowiska prezesa PKN Orlen. Prośbę swą motywuję tym, że przydałoby mi się trochę gotówki (z odprawy, bo z pensji rezygnuję) na opędzenie długów oraz z powodu, ze mam jeszcze tydzien urlopu na ten rok. Za wyborem moim na stanowisko Prezesa przeamawiają następujące argumenty: nie mam żadnego majątku ani kolesiów w wielkim biznesie, więc nie sprawiałbym rządowi kłopotów, jak Ob. Kulczyk. Po drugie mam 21-letnie doświadczenie z branżą paliwową, gdyż pierwszego Malucha kupiłem w 1983 roku i musiałem naprawdę nieźle ruszać głową, by zdobyć pozakartkowe paliwo. Czasami to nawet nocowałem pod stacjami, nabierając wiedzy fachowej o dystrybutorach i dystrybutantach. W 1988 roku pracowałem przez dwa miesiące na stacji benzynowej Mobil Firestone w USA (1459 Springfield Ave. Maplewood, NJ 07040), wprawdzie jako myjka samochodowa, ale zdarzało mi się też nalewać, jak zachorował taki jeden Hindus. Nie od rzeczy jest wspominać, że doskonale znalazłem się w realiach kapitalizmu. Mam choćby gotowy biznesplan dla PKN Orlen na najbliższy tydzień, góra dwa. Wiem ze sprawozdań Spółki, ze firma ma rewelacyjne wyniki finansowe. Poprawię je w ciągu wzmiankowanych 7 dni o kolejne 20 procent. Na pierwszy rzut oka wydaje się to niemożliwe, a jednak. Jeśli bowiem zostane powołany na stanowisko Prezesa, dajmy na to, w poniedziałek, natychmiast zarządzę od wtorku 20- procentową podwyżkę cen paliw płynnych. Wprawdzie jest to stara i skuteczna - opracowana przez spółkę - metoda, ale nikt z Prezesów nie zdecydował się jeszcze walnąć o razu 20 - procentowego wzrostu cen. A jakby sie kto namolny czepiał, to powiemy, że ropa podrożała na świecie. Więc, jak sobie pomyślę, ile milionów litrów leje sie codziennie do naszych baków, to dech mi zapiera, jaki będzie wynik finansowy po 7 dniach mojej prezesury! Mam jeszcze parę pomysłów na dzierżawę roponośnych pól irackich, ale o tym powiem wtedy, gdy przedłużycie mi kontrakt o kolejnych 7 dni... Skoro Orlen jest spółką publiczną z mniejszościowym udziałem skarbu państwa (33 proc.) to mianowanie mnie na funkcje Prezesa nie powinnosprawić Radzie żadnych problemów. To tylko na 7 dni (góra 14), tym bardziej, że ja nie chce pobierać pensji, tylko jednorazową odprawę. Na pewno nie będzie to 6,2mln, które skroił Wróbel z Orła, ani 700 tys. jak ten drugi Prezes, co był chyba 17 dni. Za tydzien harówy i 20 procent wzrostu rentowności winszowałbym sobie góra ze 100 tys odprawy. Wyszedłem bowiem z założenia, że lepszy wróbel w garści niż Wróbel bez odprawy. Zresztą, przyznacie Panowie, że jest to śmieszna kropla w morzu polskiej benzyny. Proszę jeszce o dyskrecję, bo były prezes spółki ma rację, że dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają. A poza tym jest to tajemenica handlowa spółki. Liczę na szybką odpowiedż, bo urlop musze wykorzystać do października. Z poważaniem |
profil-usunięty | 2005-08-28 17:53:51 Buahahha świetne Można by coś takiego spróbować,ciekawe co by odpowiedzieli |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-08-28 17:55:02 to trzeba znaleść chetnego co to npisze i sie podpisze pod tym może ty ??? ![]() |
profil-usunięty | 2005-08-28 18:27:46 Eeee, lepiej jakiegoś mężczyzne wysłać Może Ciebie?![]() |
roos1985 RWD Maniak Metropolia Chorzow | 2005-08-28 18:43:42 ja sie na ochotnika zglaszam.. a noz odpowiedza i toja bede prezesem a wy bedziecie zalowali ;] |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-08-28 18:53:19
Mamy juz ochotnika którym jest oczywiscie.....Roos.
Co ta za róznica czy bedzie pani prezes czy pan prezes ![]() |
profil-usunięty | 2005-08-28 18:58:07 Ale jak Roos przez ten tydzien sie sprawdzi to potem my ruszamy na podbój stołka prezesa ![]() |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-08-28 19:02:15 trzeba na roosa uwazac zeby sie tylko do niego nie przykleił ![]() |