| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-08-24 22:51:10 no to moze jest to i u mnie, fakt wkladalem diody wiec moze cos tam im nie pasuje, a poradziliscie sobie jakos z tym? |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-08-24 22:59:58 no swieca slabiej, co do przyciemienia to raczej to nie dziala bez zaplonu (chyba) a one swieca non stop |
![]() maestro_PL OMEGA B tzw.CARAVAN = SALT MINE = KRAKÓW-WIELICZKA | 2005-08-25 10:30:15 Dziwne - pierwsze slysze u mnie sa wszedzie diody wsadzone od zegarow po kurki od gazu i dziala nawet regulacja jasnosci ?? moze diody wsadziles zle ? moze pobieraja wiecej pradu niz powinny ? proponuje wymienic na inne diody |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2005-08-25 10:34:15
Takie coś wkładaliście do postojówek? Słyszałem że działa OK
diody postojowe Nawet sam w chwilach szaleństwa się nad tym zastanawiam
----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec [ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2005-08-25 10:35:41 ] |
Res best memory O-ka | 2005-08-25 10:53:46 mam je u siebie od roku kto bystrzejszy to dostrzegł na LOB Party. Świecą idealnie białym światłem. U mnie te plastikowe oprawki są białe. |
regan senior Poznan | 2005-08-25 10:57:34 to sa chyba inne diody, co innego S-Flux Lumileds a co innego szlifowane zwyklaki made in china. te pierwsze sa duzo lepsze nie daja co prawda tego powera co Luxeony albo Xlampy ale sa takimi ich mniejszymi bracmi w sam raz do postojowek. sam ostatnio kupilem kilka sztuk.
polecam www.lumileds.com albo www.xlamp.com to jest inna technologia naprawde skuteczna, z tego Audi robi lampy przednie w nowych modelach studyjnych. |
zork LOB SYMPATYK Saabolot Wrocław/Kalisz | 2005-08-25 11:10:06
yyy, a no tak |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-08-25 22:12:10 no i sprawa zalatwiona - przyczyna padl mosfet czy jk to tam sie pisze i sie zwiekoszt 2x30zl a dlatego 2 razy bo wadliwa byla dioda i robila zwarcie no i sie pali, teraz dziala idealnie nawet na diodach (dobrych) i przyciemianie tez dzial ![]() |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2005-08-26 13:26:33 powiedz jakie diody do podświtlenia pulpitu wykorzystałeś...tam że np. 10X5mm i takie tamszczegółki
w omie A do podświetlenia tylko tych glupich włączników(przeciwmgielne,awaryjki)trzebo np. wkładać diody 3mm do tego najlepiej spiłowane jeszcze troche,kolega z forum mi gadał że tam wchodzą 5mm!!. jakim cudem!!nie bawie juz sie w te diody,czerwoną filijką sobie powyklejam i bedzie git jak u kolegi z OKP Michaello84
pozdrawiam |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-08-29 00:27:21 deiody sa jakies wynalazkowe zademonstrowane przez kolege, nie wiem jak one sie nazywaja ale jest rysunek gdzies na forum. Do podswietlenia wlacznika przeciwmigelnego weszla mi 5mm ale dlugo nienaswiecila, nie wiem co sie stalo ze nie swieci ale sadze ze do zlotu juz sie dowiem a moze i nie ![]() |