MotoNews.pl

Kupię zaślepkę na zderzak tylni i...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no właśnie kupię zaślepkę na zderzak tylni w kolorze czarnym, zaślepka ta skrywa ucho do mocowania np liny holowniczej i kupię maskownicę schowka odciąganego , który jest za oparciem fotela kierowcy w kolorze czarnym

ku info ......
przednią zaślepke kupiłem z gazety za 20 pln z uchwycikami cała nie zniszczona.do omy b rzecz jasna
pzdr

Proszę bardzo...ot i zaślepka zaślepka omegas

taaa na allegro to wiesz... za 40zl to wytne sobie kawalek grubszego, miekkiego plastiku z banki po oleju i na wkreciki, zamaskuje dziurke.

Jest koles ktory sprzedaje cala ome B na czesci, wystawil aukcje 4 podnosnikow do szyb za 250zl, na drugiej aukcji zaprasza do zadawania pytan bo chetnie wystawi kazdy silownik osobno.. zapytalem o dwa tylne bo akurat niemam , odpisal ze chce 200zl)

Ludzie tak sie cenia ze taka oma z '94 chca sprzedac w sumie za 20.000 i jeszcze czesci zostana.

tyle mojego zdania.

Może i nie najtaniej...i tylko mi nie opowiadaj że na tym allegro jest tak drogo... ja tam kupuje mnostwo taili i nie tylko do omegi.... uważam ze jest to najlepsza platforma do zakupów... a skoro uważasz że drogo to może raczej postaraj się pomóc scrabiemu a nie obligatoryjnie krytykowac.... dałem link do aukcji i to autor wątku uzna czy wyda 40 zeta czy nie....bez urazy....KUFCIU..... a jak z ciebie taki rzemieślnik to i siłowniki wytnij .....ale koniec z zzłosliwościami.... a teraz macie namiar na taniego gościa (zawsze trzeba negocjować!!!) 889326112 Jarek....ma sporo taili po rozsądnych cenach......

na allegro jest tanio???
dobry żart

często taniej niż w aso