Propozycja zbadania samochodów na hamowni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj byłem z paroma osobami na hamowni u Plaskie`go. Wyjasnił co i jak jak działa. Generalnie była by mozliwość zorganizowania dnia kiedy można by było sprawdzić realna moc samochodów za nieduże pieniądze. Warunkiem tego jest aby przyjechało kilkanaście samochodów (około 15 - 20) jednego dnia (zostało zhamowane 15 - 20 samochodów przyjechać może więcej) im wiecej tym taniej cena w okolicach 100 (jak by było nas wiecej to moze było by taniej moze nawet w okolicach 50 zł). Podczas badania każde auto było by hamowane prawdopodobnie 2 razy. Hamownia inercyjna posiadająca atest (jakiś tam TUV chyba) duuuuuuzy nawiew, umieszczona w dużej hali.
Hamownia mieści się za elektorciepłownia, w okolicach hurtowni selgros. Termin dopasowało by się, warunkiem jest to aby było sucho.
Chetnych proszę o wpisanie się do tematu na forum http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=26082
albo wysłanie mi emaila kisielisodd@tenbit.pl

nie powiem bo kusząca propozycja, tylko teraz mam lekki kryzys finansowy i liczę się z każdą złotówką, ale jesli tylko odrobię się z kasą, oddaje silniczek na hamownię

Jesłi to ma wpływ na cene to i ja sie zgłaszam. Choc wolał bym ją sprawdzic po założeniu weberków:)

Cztery buty terz można zmierzyć ?

Jak już piszę też przez rz to muszę być nieźle wstawiony w końcu dzisiaj mam urodziny hehe

Cytat:
2003-03-12 00:08:00, Rekin7 pisze:
Jak już piszę też przez rz to muszę być nieźle wstawiony w końcu dzisiaj mam urodziny hehe

No to czemu się nic nie chwalisz??? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

Najlepszego dla Rekina !!

a co do kwoty za hamownię to ja jeste za , jeśli spadnie blizej 50 zeta .

Dzięki za życzenia !

Cytat:
2003-03-12 00:05:51, Rekin7 pisze:
Cztery buty terz można zmierzyć ?

niestety nie ma takiej możliwości ponieważ gośc powiedział że za mało chętnych by było i mu sie nie opłaca

Co to za hamownia? jakiej firmy maja urzadzenia? czy ktos juz tam hamowal silnik jezeli tak to ile mu wyszlo..?