czesc
mam problem z moim atosem prime ( dodam ze mam zamontowana instalaje gazowa) od jakiegos czasu pojawil sie taki problem odpalam auto przejezdzam kilkaset metrow ,temperatura sinika minimalnie wzrasta i wtedy gdy tylko wciskam sprzeglo przy zmianie biegow albo gdy chce zostawic na luzie, silnik traci zupelnie obroty i gasnie .moge go wtedy uratowac przd zgasniciem dodajac gazu ale ciezko jest hamowac i dodawac gazu jednoczesnie

.natomiast gdy juz sie rozgrzeje na calego jezdzi ok. wyglada to tak jakby obroty wogole nie reagowaly na temperature silnika.
i drugi problem tydzien temu wymienialam klocki hamulcowe ,przetoczono mi tarcze i przeczyszczono uklad hamulcowy ,przy wyjezdzie uprzedzono ze hamulce musza sie dotrzec i beda jakis czas glosniej "chodzic" przejechalam juz 300 km specjalnie czesciej hamujac i huk dalej jest , na dodatek z prawego przedniego kola podcza jazdy wydobywa sie taki dzwiek jakby cos bylo luzne i podczas jazdy" szuralo " albo obijalo sie o cos dzwiek ten nasila sie przy skrecie w lewo . co to moze byc i czy hamulce sie w koncu dotra czy moge jechac z reklamacja ?
pozdrawiam