MotoNews.pl

I stał się cud...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wreszcie nasza stronka kochana wyświetla się poprawnie na całym ekranie w rodzielczości 1024x768 a nie jak do tej pory non stop 800x600. A wszystko przez chyba przez Ola i jego spam

Oj chiba Ojciec Dyrektor szybciutko wyjebie ten wątek w kosmos

Nie kumam...

U mnie się wyświetla na jakichś 80% szerokości monitora.

Ja do tej pory zawsze (na wielu kompach) widziałem nasze Forum w formie tekstu po środku i białych ramkach po bokach.
To wyglądało tak jak byś ustawił tapetę 800x600 na ekran 1024.
Chyba że tylko ja używam 1024

U mnie nic się nie zmieniło. Forum po środku i logo w lesie. Swoją drogą Martini czy nie czas na nowy avatar?

[ wiadomość edytowana przez: Wilu dnia 2005-08-28 00:51:31 ]

A u mnie tak:
[/URL]
Avatar właśnie jest nowy, zaledwie 2-dniowy bobasek

Mnie się tylko ten wątek wyświetla na całej szerokości.

Cytat:
2005-08-28 01:42:08, Grzech pisze:
Mnie się tylko ten wątek wyświetla na całej szerokości.

u mnie zawsze też

a ja mam po bokach paski na 1/4 ekranu - rodzielczosc 1280x1024

Wydaje mi się, że to wszyto uzależnione od tego jak odpalacie forum.. Jeśli przez stronę główną to są te białe paski po bokach, jeśli przez motonews to wszystko powinno być na całej stronie. Przykład poniżej

Moto news

Fsoak

Jaki mój spam????

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

zgadza sie

ja odpalam ze strony klubowej i mam białe paski po bokach

cud sie stanie, jak ten watek nie wyleci w kosmos, hehe!

Cytat:
2005-08-28 10:59:13, Fsomaniak pisze:
Wydaje mi się, że to wszyto uzależnione od tego jak odpalacie forum.. Jeśli przez stronę główną to są te białe paski po bokach, jeśli przez motonews to wszystko powinno być na całej stronie. Przykład poniżej Moto news Fsoak

Niekoniecznie. Ja zawsze wchodzę przez Motonews (mam takie kremowo - szare forum) i niektóre wątki są "wąskie", a niektóre "szerokie". To trzeba by Daemona zapytać czemu się tak dzieje.

Cytat:
2005-08-28 13:37:06, PAGAN pisze:
cud sie stanie, jak ten watek nie wyleci w kosmos, hehe!

Czemu ma wylecieć? Sam bym chętnie się dowiedział czemu to tak wygląda jak wygląda.

Cytat:
2005-08-28 13:46:44, Grzech pisze:
niektóre wątki są "wąskie", a niektóre "szerokie".

Ja mam forum na całej stronie - nie ma pasków i cały tekst jest widoczny ale jak ktoś wrzuci duże zdjęcie to całość się rozłazi na boki i żeby przeczytać całą linijkę tekstu to muszę przesuwać dolnym paskiem który się wtedy pojawia.

Amen

Może to jak widzimy forum zależy od przeglądarki?

to zależy czy czytamy forum przez Motonews.pl czy przez strone FSO Autoklubu. Jesli przez Motonews to mamy w całej szerokości a jesli przez fsoautoklub to mamy zwęrzenie, go tak są poukładane ramki...

Ja otwieram przez motnewsa i jest ok, a przez FSO AK to niech mnie szlag trafi. Czasem mi jakoś sięczcionka zmienia (to pierwszy raz teraz) o powiększa mi się czcionka czasem.

Cytat:
2005-08-28 16:19:11, LifeGuard pisze:
to zależy czy czytamy forum przez Motonews.pl czy przez strone FSO Autoklubu. Jesli przez Motonews to mamy w całej szerokości a jesli przez fsoautoklub to mamy zwęrzenie, go tak są poukładane ramki...

Hmmm - co mamy?