| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
michal86 126p kraków | 2005-08-24 21:39:56 witam wiesz co tez miałem ten problem ale przyczyn może byc parę po pierwsze regulator napięcia ; przy rozruszniku mogą być utlenione te przewody a nie odpala ci przez to żę nie ma dobrego styku przy automacie tez to miałem to podłożyłem 2 podkładki mx8 i jak narazie jest dobrze życze powodzenia i dobrej zabawy |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2005-08-28 16:51:51
no to powodzenia |
zadi F&F Sympatyk 125p i 126p Kraków | 2005-08-30 00:04:11 hehe cholerny opór czasem sie zdarza nie zalamuj sie posprawdzaj swiece, aparat zaplonowy (przeczysc styki,sprawdz przerwe, ustawienie zaplonu, kabelek od aparatu do cewki). pompka mówisz ze ciągnie?! zdawaj relacje dalej, moze na cos wpadniemy, albo sam rozkminisz o co biega. a co do akumulatora to jak wrze tzn ze jest zwarcie miedzy celami (tymi ktore wrza) a te srodkowe są zapewne dobre, no ale ogólnie aku jest do dupy i trza go zmienic bo jak go wkoncu odpalisz to pare razruchow i bedzie po nim, nie mowiac o zimie pozdro |
Tern Łódż | 2005-08-31 19:57:54 Witam Jak na razie nie mam czasu zająć się autkiem ale na dniach się znów za niego wezmę i zdam relacje! pozdrawiam wszystkich |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-08-31 20:56:27 a nie pomyslales ze ten opor ma byc? i ze jest w kazdym maluchu (posiadajacym jeszcze jako taka kompresje)? lepiej posprawdzaj czy ktorys z kabli ci gdzies nie masuje...
np. gruby laczacy aku z rozrusznikiem.... powodzenia |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-08-31 20:57:51 a nie pomyslales ze ten opor ma byc? i ze jest w kazdym maluchu (posiadajacym jeszcze jako taka kompresje)? lepiej posprawdzaj czy ktorys z kabli ci gdzies nie masuje...
np. gruby laczacy aku z rozrusznikiem.... powodzenia |