Książka Napraw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem tutaj nowy zupelnie. Od niedawna mam Poldka Caro Plus i musze tam troszke poszperac, a nie mam ksiązki napraw. Czy ktos z klubowiczow, ma moze taka publikacje w formie elektronicznej i gotow bylby ja udostepnic dla celow prywatnych. Konkretnie chodzi o Caro Plus 1998r. Silnik 1.6 GSI. Interesuja mnie tematy dotyczace, obiegu wody w silniku i rozbierania boczkow, wymiana termostatu. Bo nie wiem jak sie do tego zabrac, zeby nic nie zniszczyc. Z gory dziekuje za pozytywny odzew.
Pozdrawiam

Pytanie do ogółu - czy na FTP jej nie ma?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

zapytal jeden z 69 odpowiedzial kolejny z 69

eBooks.PL.Polonez.-.Skrocona.Instrukcja.Napraw.(osiol.NET).pdf

NIestety link nie dziala, ale cos kolega znalazl na eMule i zobaczymy coz to takiego bo wolno idzie. ALe dzieki za pomoc

Bo to jest właśnie link do Emule

ja zapraszam TUTAJ

hehe :>

A nie ma Ktoś tej książki na CD do podesłania albo do sciągnięcia?

Za 2 tygodnie będzie (nowsze) wydanie Morawskiego w wersji elektronicznej które nie bedzie ważyło jak poprzednie 160 MB tylko 40 pare MB. Wiadomość nieoficjalna

Ale skąd je wziąć??????

Cytat:
2005-02-10 18:28:11, SCHIL pisze:
Za 2 tygodnie będzie (nowsze) wydanie Morawskiego w wersji elektronicznej które nie bedzie ważyło jak poprzednie 160 MB tylko 40 pare MB. Wiadomość nieoficjalna

czekamy

swego czasu była(morawskiego) przez kilka dni i udało się mi ściągnąć najważniejsze rozdziały ale są one bardzo bardzo bardzo skąpo opisane i jest to raczej dodatek to wcześniejszego wydania które zakupiłem w 96'. waga 15MB

Cytat:
2005-02-10 19:14:24, turkuslaguna pisze:
Ale skąd je wziąć??????

jak pisałem wcześniej poczekaj na wersję 40 paro MB,
wersje elektroniczną (CD) mam ale to waży 160 MB i nijak nie da sie tego przesłać, a jak sie tak bardzo wam spieszy to zapraszam do sklepu tam jest duży wybór i za odpowiednie pieniądze.

witam wszystkich...ja wlasnie mam coś takiego (pdf.40Mb)...mógłbym udostępnić...tylko jak???

Cytat:
2005-02-10 19:52:34, daniel pisze:
czekamy

Właśnie skończyłem, jutro wysyłam do GDA (ciekawe co ON na to)

Cytat:
2005-03-02 12:49:32, SCHIL pisze:
Właśnie skończyłem, jutro wysyłam do GDA (ciekawe co ON na to)

Ooo Andrzejku ale dwie wersje książki leżą na FTP-ie, "lżejsza" i "cięższa" ale o tym głośno nie mówimy z wiadomych względów

Cytat:
2005-03-02 13:23:23, GDA pisze:
Ooo Andrzejku ale dwie wersje książki leżą na FTP-ie, "lżejsza" i "cięższa" ale o tym głośno nie mówimy z wiadomych względów

Ale takiej jeszcze nie ma

Cytat:
2005-03-02 13:26:55, SCHIL pisze:
Ale takiej jeszcze nie ma

A to zmienia postać rzeczy

Cytat:
2005-03-02 13:27:26, GDA pisze:
A to zmienia postać rzeczy

Ocenisz sam, a jak nie będzie pasować to mam nadzieję iż kosz masz niedaleko.

Książka Morawski 2000 dostępna na CD.