Uwaga na pewne Evo ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tu jest dopiero plan na maksa a rybka na to "niemożliwe"

E da się to zrobić, szlak przetarty.

.................

Piękne...

Rządzi....

Cytat:
a rybka na to

Łyżka chyba

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2005-10-16 17:29:18 ]

a miala byc taka seryjna.....

A ja mam taki sam zbiorniczek na płyn hamulcowy! Jeszcze tylko drobiazg w postaci silnika i będę miał to samo!

Cytat:
2005-10-16 17:25:40, Vino pisze:
Rządzi.....

Vino, toz to jest wzorowane na naszych V6, tylko tam dodali jakies dodatkowe 2 cylindry.
Tylko ladnie pomalowane, i wszyscy zaraz coool.

...

COOOOL

...

P.S. Ciekawe czy taki silnik slychac jak pracuje na wolnych ?

No pomalowane trzeba przyznac jest niezle

PiotrzeS, na zlocie nie otwierałem maski, ponieważ chciałem dopracować jeszcze parę szczegułów, a ty ukradkiem zrobiłeś fotkę i jeszcze zamieszczasz na forum, lansować się miałem na przyszłym zlocie, a teraz wszyscy wiedzą co drzemie u mnie pod maską. Ups......

Hahaha, marios, mowisz o tym zbiorniczku na plyn hamulcowy? co tam widac, ze taki sam masz ?

Nie, o tym zbiorniczku na koniuchy pisałem.

Cytat:
2005-10-16 20:32:17, Mariosomegos pisze:
PiotrzeS, na zlocie nie otwierałem maski..... a teraz wszyscy wiedzą co drzemie u mnie pod maską. Ups......

No skoro Tak to poległbym na 100% .

Skoro pare omeg B mialo takiego swapa oc chevroleta,to czemu nie do A? Sadze,ze ze wzgledu na wielkosc calego bloku silnika z gora i tak latwiej go umiescic w omie A niz w B.Mozna porownac przeszczepy starej 3.0 24v do omegi B,1/3 silnika chowa sie juz pod dolna linia podszybia i lape tam wsadzis jest ciezko. Tak z ciekawosci,moze komus uda sie wychaczyc jakas przyblizona cene takiej omy B z silniczkiem v8?

a widzieliście ten wlot na masce??
pewnie dość ciepło jest w komorze

bateria wzorem beemwowym próbuje (bezskutecznie) zrównoważyć potwora. I tak wiem, że poprostu brakło bla niej miejsca z przodu.

cool

Panowie sory bo nie jestem w temacie czy to Potwór kogoś z klubu?

Taaa, nie czytasz ? mariosomegas'a to jest wypasik.

Tak podejrzewałem dzięki Vino za wyjaśnienie no muszę to cudo zobaczyć na własne oczy ale to pewnie za rok na zlocie...poczekam

Oj, poczekasz poczekasz.....

Ciekawe, czy zagazowany?

Cytat:
2005-10-17 14:32:36, sss25 pisze:
Tak podejrzewałem dzięki Vino za wyjaśnienie no muszę to cudo zobaczyć na własne oczy ale to pewnie za rok na zlocie...poczekam

Jedziesz na zlot Evo do Niemiec?

Vina ale z Ciebie wkręcacz..

Vino ściemniaczu żeby Ci przez miesiąc nie stanął