Zrobilem podswietleni nog kierowcy i pasazera :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koszt to 11 zl + przewod 1,5m i troche cyny
Wyszlo to tak (mam cieniarski aparat i lepszych fot noca nie moglem zrobic,a z lampa to znowu tak jasno,ze nie widac podswietlenia) :

Zrobilem na czerwono by do zegarow pasowalo - mi sie widzi

takie male piekielko ?

ladnie , cieplej w nogi zima bedzie
ja mam blue , latem chlodzi

Diody? Ja se zrobilem Diodami i na niebiesko, i tez bardzo fajnie swieci.

Fajnie
A u mnie kurcze diody lezą już 3 miesiace i nie mam czasu się nimi zająć

to jest diodami??!! to czemu u mnie tak slabo swieci??!!

heh no właśnie ja wróciłem z garazu i też do tego zabiegu upiększającego mojego essiego sie przygotowuje tylko chce takimi małymi żarówkami 12v/5 watt no i daja ostro i chce se to podłączyć tak że jak włacze podświetlenie zegarów to to mi sie też włączy czyli praktycznie noca heh a podświetlenie do zegtarów mam obok kierownicy taki przełącznik widocznie ktoś to dorabiał...

Podświetlenie pokręteł nawiewu ci nie działa

A jakie to są diody?? I ile?

Jako,ze mam ciezarowki to w garazu znalazlem podobne do tych na foto ,ale czerwone lampki i je wykorzystalem - na zarowke 5W.

I to tak daje?? no prosze, ja mam listwy z diodami pod siedzieniem, rzuca swiatlo na pedaly, i podobnie u pasazea, tylko ze juz nie na pedaly swiatlo pada tylko na dywanik. Zrobilem se do tego osobny przelacznik ze w kazdej chwili moge sobie to wlaczyc.

A ja mam o tak:

A użyłem do tego dwa neony za 7zł z allegro

[ wiadomość edytowana przez: Cioska dnia 2005-08-29 23:24:30 ]

Cytat:
2005-08-29 23:03:03, Mad pisze:
takie male piekielko ?

Powiedzialbym "burdelik"

ja u siebie mam podlaczone pod te wlaczniczki drzwiowe i mi sie zalacza podswietlanie po otwarciu drzwi

Cytat:
2005-08-29 23:24:44, pytlar pisze:
ja u siebie mam podlaczone pod te wlaczniczki drzwiowe i mi sie zalacza podswietlanie po otwarciu drzwi

Zacynil teraz.

Ja podlaczylem do kostki wychodzacej ze skrzynki bezpiecznikow by opoznienie tez dzialalo.

a ja mam osobny wlacznik juz nie mowiac o tym ze jak wychodze z autkai nie ma w nim kluczykow to mi nie dziala bo jakby sie zapomnialo to lipa z akumulatorem

Cytat:
2005-08-29 23:30:43, lukas_s pisze:
a ja mam osobny wlacznik juz nie mowiac o tym ze jak wychodze z autkai nie ma w nim kluczykow to mi nie dziala bo jakby sie zapomnialo to lipa z akumulatorem

Identycznie to rozwiązałem

Cytat:
2005-08-29 23:23:51, Seba pisze:
Powiedzialbym "burdelik"

hehe , dobre , pomyslalem o tym ale (M)(S) czuwają

a wystarczylo sie wpiac w kostke kolo radia

heh mam w mk3 podświtlenie z takich samych obrysówek, użyłem 2szt. na przód i 2 na tył.....szkoda że nie mam fotek

no wiec ja mam problem z tym skad wziaść prądu troche:/ no bo chciałem z akumu podpiąć i właczać na guzik sobie kiedy bede chciał ale niewiem w którym miejscy jest jakas luka żeby przeciagnać kable spod maski do środka moze mi pomozecie..??? mam mkv