MotoNews.pl

Ritmo 105(1,6DOHC) do sprzedania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaczepilem wczoraj wlasciciela takiego ritmo na ulicy i okazalo sie ze auto jest do sprzedania za ok 1000zl. Fajny fiacik ze sportowym charakterem (zderzak, kierownica i zegary jak w 125/130 abarth). Jak ktos jest zainteresowany to mam do goscia telefon.

P.S. Nie pytajcie mnei o same zegary czy kierownice bo jesli sie bedzie dalo to sam to kupie

mowa o ritmo mk1?

Cytat:
2005-08-31 22:06:21, Bart128 pisze:
mowa o ritmo mk1?

Tak.

jaki stan z zewnątrz?
mój bracik szuka jakiegoś samochodu-więc może...
możesz mi na priv wysłać jakiś kontakt do gościa?
słyszałes jak silnik pracuje?
dzięki

Cytat:
2005-09-01 08:39:39, mar125 pisze:
jaki stan z zewnątrz? mój bracik szuka jakiegoś samochodu-więc może... możesz mi na priv wysłać jakiś kontakt do gościa? słyszałes jak silnik pracuje? dzięki

moge sie dowiedziec bo gosc mieszka prawie po sasiedzku. Jak nasz jakies wskazowki na co szczegolnie zwracac w Ritmo uwage to mow, moge podjechac, obejrzec...

myśle że wiesz na co popatrzeć-w końcu to stary fiat -jeżeli możesz sie zorientować w jego stanie(mech. i blach.) to będe wdzięczny.
może bedziesz miał możliwość porobić kilka fotek?
pozdrówki

a ja sie dołącze do postu bo mamy na sprzedaż takiego Ritmo KJSówke, obspawany, rozpórka z tyłu, blacha w miare ok, silnik ŻYLETA!! tel do właściciela 604-501-134 Piotrek. a poniżej fotka z Kryterium Zerania.