Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-30 08:47:24 Witka!
Otórz już wiem, że w sobotę tj. 02.07.2005 Zawitam na chwilke do Grodu Kraka. Więc uwaga na granatowe Espero! ![]() PS. Musze popatrzeć jeszcze w Kodeksie jak to było z tymi tramwajami ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-30 09:37:22 Hello, hello !!!
Jak miło, że będziesz w naszym mieście gościł. Aha,,,,,,dla przypomnienia też posiadam granatowe espero,,,,,hihihihi,,,,więc z pewnością się znajdziemy ![]() To sooooo??? pora zbierać ludzi na Twój przyjazd i przywitać Cię z gościną Krakusów ![]() A przecinakami(tramwajami) się nie przejmuj,,,,to niegroźne jest,,,,hehehe,,,,,ale czasem potrafi zmiażdżyć ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-30 09:52:48 Niestety nie będzie to długa wizyta,
ale napewno znajdę trochu czasu na jakieś spotkańko. |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-30 12:54:04
NIe ważne na ile odwiedzisz Kraków, ważne, że się pokażesz ![]() |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-30 23:56:17 No proszę a ja akurat wybieram się do Kini w sobotę, więc może sie zobaczymy ![]() Pozdrawiam |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-01 07:59:45
No to ci dopiero gradka. ![]() Ale uwaga, moja wizyta będzie rano prawdopodobnie tak pomiędzy 8 a 10 godziną. Jako, że sobota oczywiście możecie się jeszcze dziewczyny wycofać. ![]() ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-07-01 08:37:19 NIe drażnij Kini Pawełku, nie drażnij.........bo wyczaję Twojego granatowego potwora i ,,,,,,,,,,,,,,,,będzie się działo ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-01 08:46:24
Też na to liczę ![]() ![]() ![]() Już wiem, że zabieram kumpla z ul. Staszica ![]() [ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2005-07-01 11:44:34 ] |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-07-01 14:58:51 Pawełku więc czekam(y) jutro na Ciebie w Krakowie ![]() Do zobaczenia ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-07-02 10:19:25 No i Kisztan odwiedził Kraków.
Spotkanie odbyło się w granicach godziny 8.00 RANO ![]() NIestety z różnych przyczyn dopisałam tylko Ja z grupy krakowskiej ,,,,,,wierzę, że następnym razem będzie nas więcej ![]() Chwilkę pogawędziliśmy z Pawłem, jak to zwykle w zwyczaju pooglądaliśmy nasze auta - mimo tego, że kolorystyką się nie różnią ![]() ![]() Pawle miło było znów CIę zobaczyć i poznać Twoją Córę i znajomego Łukasza. ![]() ![]() ![]() |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-07-02 16:53:00
Jest nas najmniej trzech ![]() -- Wiesiek (Maestro) |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-07-02 21:33:26 Już za kilka chwil wrzucimy z Basis foteczki ze zlocika ![]() |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2005-07-03 20:29:53 NO i co z fotkami?????? Oj Kinia Słodziutka ![]() |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2005-07-03 22:04:35
Pytał się niegdyś ktoś Einsteina: -Ile to jest "chwila"? -Wieczność to jest chwila. -No to pożycz mi 1000$ na chwilę. -Za chwilę. -- Wiesiek |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-07-04 00:04:49 Moi drodzy wybaczcie,ale obie z Kinią miałyśmy dość "zapracowany" wieczór,noc i dzień i jakoś ta chwila się przedłużyła ![]() Ale już wrzucam,choć bez opisów: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-05 07:53:37
To może ja dodam parę opisów ![]() Na pierwszym planie widzicie Państwo furkę Kini (umyta i wypastowana). W tle widać bałagan w moim bagarzniku ![]() Pragnę jeszcze nadmienić, że fajnie wygląda Esperacz z nowymi ramkami. ![]() ![]() Tu Kinia prezentuje swój nowy klubowy topik. Fajny. ![]() A tą wstydliwą damę już co niektórzy znają. ![]() "Hm... Fajne to autko...." ![]() Jak by ktoś z Klubowiczów potrzebował pomocnika przy naprawie pedału sprzęgła to mam kogoś na oku ![]() ![]() Tutaj Kisztan podziwia lakierek Kini. Niezła robota Czarek ![]() ![]() Mój niestety nadaje sie do renowacji ![]() ![]() Tu jeszcze fotka mojego "pupilka" ![]() I raz jeszcze pożegnalna. ![]() ![]() Kiniu bardzo miło było się z Toba spotkać. Żałuję, że było to tak ramo, ale wieczorem juz wcześniej byłem umówiony na grilka z znajomymi. Może następnym razem uda mi się przyjechć wieczorową porą i wtedy na pewno będzie nas więcej ![]() Raz jeszcze dziękuję za ciepłe przyjęcie. ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-07-05 08:29:30 Pawle opisówka superowa ![]() Cieszę się również, że mogłam Cię po raz kolejny zobaczyć. I nie masz co przepraszać za porę,,,,,jak u mnie każda jest właściwą na spotkanie Klubowicza/ Klubowiczki (oczywiście pod warunkiem, że w międzyczasie nie mam treningu). Myślę, że do zobaczenia za niebawem ![]() Kingulka |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-07 11:10:54 Właśnie popatrzyłem na paragon z ORLENu.
Wynika z niego, że fura łykła mi 36,38L gassssu. Zaliczyłem 403km. Więc reacumując na trasie Łańcut-Kraków-Łańcut spalił mi ~9,03L/100km ![]() Zrobiłem też test prędkości na obwodnicy Tarnowskiej. Idzie do 180km/h (LPG) i dalej ani drgnie ![]() Ale jak dla mnie to i tak prędkość astronomiczna. ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-09-24 08:35:08 No i już wiem, że za tydzień w sobotę tj. 01.10.2005
Zawitam ponownie do Krakowa. ![]() Tym razem wizyta będzie w godzinach wieczornych. Jak by ktoś miał wolny sobotni wieczór i chciał się spotkać gdzieś pod jakimś marketem czy czymś podobnym to czekam na propozycje. Będę wolny od 20.00-21.00 później niestety muszę wracać. |