| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marczello HF MEMBER Hyundai Accent Łódź | 2005-09-02 12:28:34 Mam pytanie, czy ktos zamieniał kierownice z Accenta bez wspomagania (taka dwuramienna) na taka od Accenta z poduszka??
Ja mam niestety wersje najubozsza a co za tym idzie kierownica w moim samochodzie nie nalezy do naladnieszych. Dlatego wymyslilem, ze moglbym wrzucic mojemu autku kierownice od bogatszej wersji Accenta. Przyznaje, ze jestem zielony w tym temacie i chcialbym by ktos mi pomogl w tej kwestii. Czy bedzie pasowala ta kierownica?? Czy moze mam kupowac jakas nabe do niej?? Prosze o pomoc... i oczywiscie z gory dziekuje za wszystkie wskazowki |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2005-09-02 13:21:56 A czemu nie pasuje? To kwestia wieloklinu czy budowy przełącznika? |
marczello HF MEMBER Hyundai Accent Łódź | 2005-09-02 22:56:10 Mortek wielkie dzieki za odpowiedz! Czyli wiadomo, ze kupuje jakas sportowa kierownice z naba na allegro. Mam jeszcze jedno pytanie, miales problem z dostaniem naby do Accenta?? |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2005-09-03 00:58:01
Ja swoja nabe kupilem na allegro, ale nie jestem z niej do konca zadowolony mam zamiar kupic cos firmowego jak nie bede mial co z kasa zrobic , tutaj http://www.bmt-motorsport.com/ maja nabe do accenta za 205 zl(przynajmniej jakis czas temu mieli) nie pamietam jakiej firmy ale cos dobrego. Powodzenia, narazie. |
marczello HF MEMBER Hyundai Accent Łódź | 2005-09-03 10:36:55 dziekuje za pomoc.
Pomysle o tej nabie, ale znajac zycie kupie jakas tansza, bo bedzie mi szkoda pieniedzy
Jeszcze raz wielkie dzieki |