| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kobra_GD BMW E30 Gdansk | 2005-09-26 22:33:57 Witam, mam pytanie.
Jak dostac sie i wyciagnac zarowki, w konsoli w bmw e30 tam w miejscu pod radiem czyli tam gdzie jest nawiew i regulacja temperatury? probowalem wyciagnac caly ten plastik ale niedarady a boje sie zeby nic nie polamac, Dzieki za pomoc |
djmaqs BMW Friend bmw e30 coupe zabrze | 2005-09-26 22:48:40 sa dwie srubki u gory konsoli i dwie na dole...aby odkrecic u gory musisz wyciangnac podajze dwie srodkowe zaslepki ktore znajduja sie nad konsole jadna z nich to wlacznik awaryjnych...aby odkrecic ja od spodu ...musisz najlepiej pozbyc sie polki ktora jest pod konsola i konczy sie przy drazku skrzyni biegow...i nastepnie odkrecic srobki ktore sa jakby schowane za dolna czescia konsoli ...muszisz poprostu zasiegnac wzrokiem jakbys chcial od spodu zerknac na konsole ...tam w rogach sa srubki...najgorszy jest demontaz linek z suwakow ktore sa odpowiedzialne za otweranie lub zamykanie nawiewu na poszczegolne miejsca ...naszciescie aby wymienic zarowki nie musisz tej konsoli kompletnie demontowac...po odkreceniu tych srubek bedziesz mial dostateczny do nich dostep...ja tez zmienialem zarowki i troszke sie z tym nameczylem..pozdrawiam |
Kobra_GD BMW E30 Gdansk | 2005-09-27 20:11:08 dzieki za info jutro zabieram sie za wymiane :] |