MotoNews.pl

Etap, skręcanie, testowanie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po długiej przerwie dłubania przy fiacie, mam już prawie moją rajdówkę Poniżej kila fociszów przedstawiających kantacza...

Jeszcze dużo pracy... ale to jak by czysta przyjemność

Miłe hehe bardzo miłe.
U nas nie ma kantów na kjsach wogóle...
Jakies dane bys podał silnik , zawieszenie itp.

Zawias, to : tył żółty bili, przód wierzbicki, reszta tzn, silnik, skrzynia seria. Przednie zawiesznie-Polonez "szerokie". W domciu mam juz gotowy 1800 tak więc myślę, że w przyszłym miesiącu będzie już nosił budę gdzie sie da

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2005-09-01 22:35:07 ]

Wypas rajdówa! Zwłaszcza te fele, sam choruje na stalówki z szerokim rantem(no może nie z aż tak szerokim).
Pytanie: czy mi się wydaje czy tez te fele to poszerzone felgi z df'a?

Gratulacje i życzę przyjemnej pracy!

Naprawde ładniutki, ale klatki zdaje sie ci brakuje. Te fele z tyłu ile mają cali? bo wygladają soczyscie.

e no bajerka... w Brodnicy startowal kant... 8 miejsce w klasie 4tej

o kutfa... fajowy I kolor taki jakis fajny swoja droga montuj 1.8 i nakrec jakis filmik jak to lata

Cytat:
Naprawde ładniutki, ale klatki zdaje sie ci brakuje. Te fele z tyłu ile mają cali? bo wygladają soczyscie.

Klatka to spory wydatek, narazie musze sie wstrzymac... na felgach leżą 225 ale ile cali to ma to nie mam pojęcia...

zajebiste autko. szpere bedzie mial/ma ?

Cytat:
szpere bedzie mial/ma ?

Niema ale chcialo by miec moze ktos ma jakaś dobrą taniosc?

Cytat:
2005-09-01 22:53:51, pwr79 pisze:
Niema ale chcialo by miec moze ktos ma jakaś dobrą taniosc?

migomatem sie tanio robi, troche drutu, gazu i 2 piwa i jest

Cytat:
migomatem sie tanio robi, troche drutu, gazu i 2 piwa i jest

tzw. elektro-szpera

pięęęękny, miodny, super, aaaa kocham gochcego

zajefajny serio. gratuluje

wypas rajdówka.. jak już widziałem zdjęcia z budowy to łądnie wyglądało.. efeekt jeszce lepszy niż sie spodziewałem powodzonka w dalszych pracach

Cytat:
2005-09-01 22:59:55, pwr79 pisze:
tzw. elektro-szpera

jop nie inaczej, na pewno dostalbys puchar za najbardziej driftingowa jazde. a wlasnie moze go do driftu zrobic tylko 1.8 trochu za slabe do tego. a i w klasie powyzej 1600ccm wg mnie wiele nie zdziala. tak czy siak powodzenia

Całe autko wygląda sympatycznie, pewnie nieźle można latać na tym 1.8 i zeszperowanym moście

Mam jeszcze cos takiego + wałki bredy(moze to cos da...)

Cytat:
tylko 1.8 trochu za slabe do tego. a i w klasie powyzej 1600ccm wg mnie wiele nie zdziala.

Domyślam się, że po puszki to ja nie będę jeździł, ale czy t ważne? Dla mnie liczy się zajawka czerpana z jazdy 125

Cytat:
2005-09-01 23:12:30, pwr79 pisze:
Mam jeszcze cos takiego + wałki bredy(moze to cos da...) Domyślam się, że po puszki to ja nie będę jeździł, ale czy t ważne? Dla mnie liczy się zajawka czerpana z jazdy 125

i o to chodzi. czyli bedziesz uprawial cos w stylu omleta w ppzm ?

fajne autko, kup/zrob klatke bo szkoda budy katowac na takim zawiasie...

Cytat:
i o to chodzi. czyli bedziesz uprawial cos w stylu omleta w ppzm

No chciał bym, ale zobacze co z tego wyjdzie... narazie jak pisałem wcześniej mam jeszcze full pracy przy nim, a to wiadomo wiaze się z kosztami jak to sie mawia do przodu powoli małymi krokami... Trzeba jeszcze punkty wysmigać narazie mam 1hihi

A czy ma ktoś jakąś klatke na sprzedaż do fiaciora???

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2005-09-01 23:34:00 ]

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2005-09-01 23:34:36 ]