Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2005-09-08 11:17:21 |
![]() maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-09-12 08:10:21 Zważywszy że jak bys nie wybrał to w danej partii i tak wejdą ci co sobie miejsce u góry na liscie załatwili. Czyli znów ci sami co są i nic nie robią.
I nie chce mi sie wierzyc że kandydat na posła czy prezydenta ma majątku mniej niż ja. Jesli przez 20-30 lat piastująć wysokie funkcje w panstwie (duza dieta itp.) nie jest wstanie tych pieniedzy wykorzystac (małe oszczednosci, mini samochodzik itp.) to jak on chce zarządzać budżetem w którym jest kilka miliardow. Ja pracuje za 700 zł netto i mam wiecej od posła - hmm - nieudaczniki ![]() ![]() |
![]() Jakubus Espero 1,8 LPG Tarnobrzeg | 2005-09-12 08:53:41 Maltoron trochę sie mylisz. Otóż to nie są żadne nieudaczniki. To sa cwaniaki i skubańce jakich mało. Wprawdzie rzeczywiście jakby przestudiować ich oświadczenia majątkowe to z roku na rok są biedniejsi, ale jakoś jeszcze nikt nie wpadł na pomysł aby upublicznić to na co oni wydają "tak ciężko zarobione pieniądze".
A wiecie co by się okazało, a to, że: - synek zmienia autko regularnie co 1,5 roku, - żonka wyjeżdża na zagraniczne wczasy z częstotliwoscią półroczną, - córcia właśnie dostała od papy nowe mieszkanko, - wnusia ma założoną lokatę, lub jakikolwiek inny fundusz powierniczy z całkiem niezła sumką, - rodzice mimo niewielkich emerytur nagle pobudowali całkiem wypasione chałupy, - itd. itd. .. Aha a połowa z nich pracuje w biurze poselskim naszego dobroczyńcy. No może z tym wyliczaniem trochę przesadziłem, ale prawda leży pośrodku i wkur... mnie fakt, że potrafią ludziom prosto w oczy takie kłamstwa wciskać! Nie mówię żeby nie głosować, ale teraz już dochodzi do takiego absurdu że nikt nikomu nie ufa i zagłosować to ja mogę ale .... na kogoś ze swojej rodziny ![]() |
![]() maltoron MOVIE MASTER Lew 407sw Okrąg | 2005-09-12 12:59:44 NIe nie myle sie - wiem ze to cwaniactwo stąd słowa "Wierzyc mi sie nie chce ..."
Ale jak mozna głosowac na człowieka, który sie afiszuje tym ze posiada mniej niż jego "3-4" diety poselskie. To od razu pachnie nieuczciwoscią. Sprawa jest prosta niech rodziny naszych posłów wykarzą skąd mają fundusze na takie wydatki. NAsze prawo pozwala na rozdzielnosc majątkową i wiekszosc posłów ją ma. Pieniązki oddają żonie, a w tym przypadku to darowizna i powinni podatek zapłacic - znow łamią prawo. ![]() |
![]() Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2005-09-14 12:24:03 a Cimoszewicz sie wycofał z kandydowania...i bardzo kur..a jego mać dobrze ![]() |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2005-09-14 12:37:54 Powinni jeszcze Rokitę odstrzelić, coby przypadkiwm nie został premierem...diabelskie nasienie ![]() aaa, z racji wykopek powinni jeszcze wszystkie buraki wykopać (czyt. Samoobrona i LPR), no ja już normalnie ich słuchać nie mogę.Niewskazane ich słauchać w drodze, bo ze smiechu można jaki wypadek spowodować. |