Prawdziwa walka, konkretne samochody.......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bedzie mozna zobaczyc w sobote w Kielcach. VII runda wyscigowych mistrzostw polski, a zarazem ostatnia runda pucharu VW. Szykuje sie ostra walka o pierwsze i trzecie miejsce, beda sie giely blotniki i odpadaly zderzaki na 100%. Gdyby ktos mial sie nudzic to 100km od stalowej znajduje sie tor po ktorym zreszta jezdzilismy wiosna. Plan:
Sobota, 3 września
Rozgrzewka
8.20–8.30 Grand Prix Polski, Grupa Narodowa 2000
8.40–8.50 N/A 1150, HS, HR
9.00–9.10 VW Castrol Cup
9.20–9.30 Formuła Super Sport
10.00 Oficjalne otwarcie zawodów
10.15 wyścig Grand Prix Polski, Grupa Narodowa 2000 (10 okrążeń)
11.00 wyścig N/A 1150, HS, HR (10 okrążeń)
12.00 wyścig VW Castrol Cup (40 minut + 1 okrążenie)
13.10 wyścig Formuły Super Sport (10 okrążeń)
14.00 wyścig długodystansowy DSMP (3 godz.)

Troche informacji

Pozatym szykujcie sie na Mistrzostwa Europy w Rallycrossie 24-25wrzesnia w Slomczynie. Ja bylem juz 3razy na powyzszej imprezie i jestem uzalezniony, kto byl wie o czym mowie.
Oficjalna strona zawodow
Mysle, ze mozna by zrobic wyjazd klubowy na ta impreze, gwarantuje, ze nikt nawet sie nie skrzywi jak zobaczy akcje na torze.

Dla wytrwalych i zadnych emocji kolejna impreza niedaleko Stw, czyli Gorskie Samochodowe Mistrzostwa Polski w okolicach Krosna, 30wrzesnia-2pazdziernika kosmiczne samochody i walka z czasem czesto okupowana zwiedzaniem terenu zielonego, albo obcieraniem sie o bariery odgradzajace ulice od 30metrowe przepasci.

Wszystkie imprezy sa sprawdzone, ile razy bym nie byl zawsze bylo na co popatrzec i nie zaluje zadnej minuty. Jak ktos bedzie bardzo zdesperowany moze sie ruszyc i poogladac samochody bez spoilerow w prawdziwej akcji. To mowilem ja, Czesiek

Ja jade jak cos to info.

rallycros w slomczynie jade, upychamy klub do aut i smigamy ja mam 5 miejsc

Czekam na Prezesa, mysle, ze dotrzesz do klubowiczow i pojedziemy na ta imprezke calym klubem bo moim zdaniem warto
Droga rozwiniecia tematu powiem, ze w zeszlym roku wstep byl po 10pln, a we wczesniejszych latach wchodzilem za free bo przyjezdzalem zanim sepy na bramkach sie rozstawily.

W sprawie Kielc napisze w czwartek czy bede mial wole miejsce w samochodzie to moglby sie ktos zabrac

A co z fanami, którzy niestey nie są jeszcze zmotoryzowani, tak jak w moim przypadku.

Chyba pozostaje na oglądanie relacji.

cholerka pojechal bym tylko mam rozpoczecie szkoly w sobote ale moze zaraz po rozzpoczeciu dojade dowas

no tak pomyslalem sobie ze szkola jest caly rok a wyscigi tylko raz takie to wiec zdecydowalem sie zeby pojechac do Miedzianej Gory czekam na info gdzie sie spotykami itd.

Godzina wyjazdu do dogadania, mysle ze po 8 byloby ok. Cena biletow ca caly osrodek z trybunami i parkiem maszyn 10pln, ustawienie sie gdzies na trasie poza osrodkiem za free, takze tutaj tez zalezy jak sie dogadamy gdzie siedziec.

moim zdaniem 10zl to nie majatek mozna pochodzidz i pozwiedzac ciekawe sprzety

no to panowie gdzie sie spotykamy rano ??

mam jedno chyba wolne miejsce jeszcze potwierdze pozniej to jak ktos chcetny jest to niech pisze na gg 2324200

My sie zbieramy okolo 8, takze po 8 na cpn w agatowce, a jak nie to moze gdzies na miejscu sie spotkamy.

ok to o 08:15 bede na agatowce poczekacie ?? czy mamy was dogonic ??

Zalezy jak sie wyrobia moi pasazerowie, sadze ze powinno byc ok, ale jakby nas nie bylo to jedzcie na kielce sami bo moze bede czekal dluzsza chwile na pasazera/pracownika przymusowego

Bylo naprawde fajnie troche mnie slonce spieklo Klip i fotki beda jutro

Na poczatku wielkie brawa dla Andrzeja Dziurki za walke i zwyciestwo Bylismy razem z Kaska,TomeQ,Zoomem i srebrnym rowezykowozem, byl grill oraz wiewiorka z rusztu, od czasu do czasu przechadzaly sie tamtedy zubry,ale my sie ich nie balismy Krotko mowiac bylo super, kto nie byl niech zaluje.Pozdrawiam tych z ktorymi bylem

Na poczatku chcialbym podziekowac lewiatanowi (tomeq), Panu lebiedziowi (Kornel) i Pani lebiedziowej (Kasia) za super wycieczke na Tor Kielce W drodze troche nas zawiodl GPS, ale dalismy rade. To kilka fotek z toru. Na prosbe niektorych nie umieszczam wszystkich zdjec

VW CUP

Siakies formulki

3 godzinny wyscig i maly crash.

Dziurka w Prosiaku.

Lancia.. mmmm

Biedna Panda

Ze wszystkich ekip startujacych w tym 3 godzinnych wyscigu do mety dojechalo niewielu.. Essie tez nie dal rady.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki Czabany.

biedna panda? czy ty widzisz jak ona pędzila??
Ja rowież pozdrawiam i dzieki za suuuuper sedzony czas panowie przyjaciele żubra .
no a teraz trzeba to uczcic ...

Ooooo kolezanko Widze zmasowany atak lebiedzi .Wyjechalismy troche pozniej niz planowo bo okolo 9, a dotarlismy za sprawa mojego gps'u na 11, rozpalilismy grila, rozlozylismy kocyk i poogladalismy drzewa, poza tym nic ciekawego

tomaszu jak ty ładnie spisz.
Foto jest juz na www