KUPIE szybkę na zegary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, potrzebuje szybki na zegarki, w dobrym stanie tzn w miarę mało porysowanej i nie pękniętej.......

moja dziś lekko spękała

bosz..no zlituj sie..wez 30zl idz do sklepu i kup..co za filozofia?? to nie jest jakis wyjatkowo pozadany towar nie wykupuja go na pniu... cena oscyluje miedzy 28 a 35zl wiec nawet nie proboj kupowac na allegro albo szukac uzywki

Cytat:
2005-09-05 21:32:10, qbaj pisze:
bosz..no zlituj sie..wez 30zl idz do sklepu i kup..co za filozofia?? to nie jest jakis wyjatkowo pozadany towar nie wykupuja go na pniu... cena oscyluje miedzy 28 a 35zl wiec nawet nie proboj kupowac na allegro albo szukac uzywki

czyli można kupić w sklepie taką szybkę... myślałem ze występuje tylko z zegarami

dzięki

ale woląłbym i tak taniej......

za dużo się ostatnio na ulepszanie tego auta wykosztowałem

A myslisz ze za uzywka daszm niej?? wątpie. Jedz do firmy JADAR ulica Gałeczki w Chorzowie. miel;i kiedys... ja kupowiałem po 21 zł.

Cytat:
2005-09-05 22:01:28, Kolber7 pisze:
czyli można kupić w sklepie taką szybkę... myślałem ze występuje tylko z zegarami dzięki ale woląłbym i tak taniej...... za dużo się ostatnio na ulepszanie tego auta wykosztowałem

qzwa...taniej niz 30zl?? no bez przesady zreszta zepsuc ja mozna tylko probojac sobie stjuningowac zegary..a tjuning jak wiadomo to droga zabawa..chciales sie bawic to teraz plac

nie no moze jeszcze ktos powinien ci doplacic ze wezmiesz od niego ta szybke anyway..jak cie to pocieszy to komplet nowych wskaznikow czyli caly modul zegarow w sklepie to jakies 800zl wiec sie ciesz bo mi np zauwazylem fiksuje obrotomierz i cos czuje ze czeka mnie wymiana..na szczescie sam obrotek to tez czesc zamienna

Cytat:
2005-09-05 22:01:28, Kolber7 pisze:
za dużo się ostatnio na ulepszanie tego auta wykosztowałem

A co takiego "ulepszyłeś" że nie stać Cie na szybke za trzy dychy

Cytat:
2005-09-05 23:24:31, Adam4302 pisze:

no jak to spoiler chyba zawsze to te 5KM wiecej kolber prosze..nie gniewaj sie to nic osobistego..po prostu winko sobie pije

jaaaa....Koliberek wywalił do Esperaczka już pewnie z 5 koła.....teraz sępi jak ma wydać 30zł ......albo się ochlał albo się uderzył

Cytat:
2005-09-05 23:24:31, Adam4302 pisze:

z ostatnich rzeczy to spoilerek, który sie maluje i nie wiem ile za malowanko ostatecznie zapłacę , biale kierunki (już ładniejsze....... mam nadzieje ze sie Wam spodobują) i nieszczęsne ramki na zegary

w sumie pęknięcie nie jest duże, jak gdzieś trafie szykę to kupie......... jak nie to nie......

w kolejce czeka przegąd i robota przedniego zawieszenie (pewnie końcówki drążków kierowniczych), przydały by sie też nowe oponki, bo te które mam są lekko łysawe..... o zimówkach nie myślę nawet, bo w sumie mam ale kormorany 185/60 r14............. nie jeździło mi sie na nich za dobrze w deszczu np, więc nie wiem jak będą jeździć w zimie........

Aha na domiar złego zdupczyła mi sie kamera, źródło dochodów... roboty w bród, a nawet nie mam czym zrzucić materiału....... musze kupić jakąś cyfrówkę do 3 tysiaków bo inaczej leże......... termin naprawy to 2 tygodnie niestety.......

jeszcze ktoś chce wiedzieć czemu szkoda mi kilku dyszek???

Cytat:
2005-09-06 02:03:01, bogdan1 pisze:
jaaaa....Koliberek wywalił do Esperaczka już pewnie z 5 koła.....teraz sępi jak ma wydać 30zł ......albo się ochlał albo się uderzył

za tego koliberka przy najblizszym spotkaniu oberwiesz

Cytat:
2005-09-06 00:26:18, qbaj pisze:
no jak to spoiler chyba zawsze to te 5KM wiecej kolber prosze..nie gniewaj sie to nic osobistego..po prostu winko sobie pije

spoilerk kupiłem tylko ze względu na to ze mi sie zawsze podobał, ma 3ci stop, i kupiłem w sumie za połowę ceny

no i chyba za bardzo wybrzydzałem........

nie idzie ruszyć autem.... pompa sprzęgła poszła.....

qrde ciekawe ile znów zabule..........

Cytat:
2005-09-06 09:50:11, Kolber7 pisze:
no i chyba za bardzo wybrzydzałem........ nie idzie ruszyć autem.... pompa sprzęgła poszła..... qrde ciekawe ile znów zabule..........

A moze wystarczy dolać płynu i odpowietrzyć

Cytat:
2005-09-06 16:45:03, Adam4302 pisze:
A moze wystarczy dolać płynu i odpowietrzyć

nie bo płyn wyciekł.....

zmieniłem cały siłownik sprzęgła i jest już gites

pozdro