| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2005-06-14 14:35:38 Witam !
Od zgoła dwóch dni wznowiłem, a właściwie to znany niektórym klubowiczkom i klubowiczom Anatoly z Rosji, wznowił korespondencję sms-owo - mailową z moją skromną osobą
Zapowiada się ewentualna powtórka z roku ubiegłego, tzn. "The Inetrnational Meeting", ale już z numerem 2 - Anatoly wraz z żoną Svetlaną wybierają się znowu do Polski. Terminu oraz miejsca pobytu jeszcze nie ustalili, ale niebawem się dogadamy kiedy co i jak, więc takie info szybko Wam przekarzę
Czy bedziecie mieli ochotę na ponowne spotkanie z naszym zaprzyjaźnionym maniakiem Espero z Rosji, bo to jest jego podstawowe pytanie ? Dla przypomnienia wrażeń z zeszłorocznego zlotu zapodaję link do Galerii umieszczonej na rosyjskich stronach Daewoo - Club Forum - miłych wspomnień
I Zlot Międzynarodowy Ps. Tą drogą przekazuje również pozdrowienia z Rosji od Svetłany i Anatoly`a dla wszystkich klubowiczy |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-14 15:05:56 W Krakowie? Tam gdzie poprzednio?
Ma się rozumieć, że tak!
Tamtym razem nie dałem rady, ale teraz jestem na 90% Te 10% zostawiam na różnego rodzaju katastrofy. PS. Dzieki za pozdrowienia |
Andzia54495 Klubowy Weteran Frotka/Czarny/Volvo Katowice/Bath, UK | 2005-06-14 15:30:26 Ja i tata z chęcią się na to piszemy!!! Z chęcią zobaczymy naszych klubowiczów z Rosji![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-14 15:54:53 Takiej okazji zobaczenia raz jeszcze Naszych Pobratyńcy Klubowych Esperakowych nie można odpuścić. Zeszłoroczna imprezka w Tyńcu była bardzo sympatyczna.
Heniu to ustalajcie z Anatolem termin Ich przyjazdu do Polski ![]() |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2005-06-14 16:47:56
Przekaż również pozdrowienia od tych którzy poznali Anatolija i Svetłanę na I Zlocie, no i myślę że od całego Klubu
Ja się pewnie znów stawię na spotkanie, tylko jak będziesz ustalał termin i miejsce, to może by jednak (dla urozmaicenia) zmienić krajobraz i spotkać się gdzie indziej ? |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-15 12:43:39
Heniu, zapytaj przy okazji Gdzie przekraczają granicę? Może w Korczowej (Medyka) E40? Bo jeśli tak to pomacham im na trasie |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-06-16 01:21:57
masz na myśli Muchowiec ?? .....a może zrobimy Zlotowy piknik przy jakimś zamczysku ??.......3 złote |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-06-16 07:07:21
Pod Krakowem zamków Ci dostatek
Mapka pochodzi z serwisu: Zamki Polskie |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-06-28 17:42:52 noto teraz pozostało nam wybrac jakis tylko znajac zycie to bedzie pare propozycji i który tu wybrac?? |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2005-07-05 10:42:31 Uwaga, Uwaga !!!
Wczoraj dotarł do mnie kolejny mail od Anatolya - oto treść w oryginale : ---------------------------------------------------------------------------- "Hi Henryk! Can you ask your club members about chip tuning for Daewoo Espero 2.0 (C20LE engine). Is it interesting? I can make some chips and install it onmy next visit Poland, if I come
BTW, This winter Raffsa asked me for the chip, but I have nothing at that time, now I have
Price for the chip is about 100 Euro including install work. Anatoly" ---------------------------------------------------------------------------- Czy właściciele 2,0 l Esperaków będą zainteresowani taki chipem ? Proszę w ewentualne wypowiedzi w tym wątku
Ps. Anatoly nie podał jeszcze terminu przyjazdu do Polski ! |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2005-07-05 19:04:51
TAK pisąłem do ANATOLA o schemat programatora lub jakieś wskazówki !!!! ale mam 1,5GLX i niestety niepotrafił mi pomóc !! przesłał tylko standartowy schemat !!! który jusz wszyscy przerabiali i programik DAEWOO !! Raffsa |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-08-03 08:25:21 Jakieś nowe wieści od przyjaciół za Wschoniej granicy? |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-03 08:47:18 No... nasi ich biją ![]() |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2005-08-03 09:13:46
Słuszne pytanie
Wiadomości od Anatoly`a mam jeszcze sprzed akcji "nasi ich biją" - najprawdopodobniej przyjadą dopiero na początku września ! Sorry, ale nie miałem ostatnio czasu "wizytować" strony Forum i stąd ten zastój w temacie
Ten nowy termin to dla mnie kicha - początek wrzesnia mam już od dawna zajęty !!! Czekam na dalsze informacja, ale w świetle ostatnich "wydarzeń" nasze spotkanie może nie dojść do skutku ! |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-08-08 07:14:36
|
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-08-08 13:55:34
Heniu, mam nadzieję ze masz zajęty przez wyjazd do Iłek ![]() |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2005-08-08 14:28:20
Niestety, to nie Iłki zajmują moje wolne chwile
Mam aktualnie mnóstwo wyjazdów słuzbowych, m.in. w końcówce sierpnia i na początku wrzesnia - nawet urlopu jeszcze nie "zaliczyłem" - taka praca i nic nie poradzę |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-09-06 19:46:38 Podniosę temat pytaniem czy w końcu nasi zagraniczni koledzy przyjadą czy tez nie, a moze juz byli i nas nie zastali |