Szczecinianie pomocy!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam ogromna przeogromna prosbe do osob mieszkajacych w szczecinie, chodzi o to ze jestem teraz studentem pierwszego roku US, wynajalem pokoj od pewnej milej pani w domku jednorodzinnym na ulicy Białostockiej 1/2, no i nadszedl wrzesien i zaczalem myslec zeby zawiesc tam rzeczy ale zgubilem jej numer telefonu nazwiska tez nie pamietam jedynie adres a musze do niej zadzwonic sie zapytac czy jest w domu i takie tam bo miala gdzies wyjechac... no i teraz prosba do osob mieszkajacych gdzies w poblizy bardzo bardzo prosze podejdzcie i zapytajcie sie o numer telefonu na informacje dzownilemi nie jest zarejestrowany telefon ale jestem na 100% przekonany ze ma bo mi podawala tylko zgubilem prosze was naprawde bardzo mi na tym zalezy... stawiam przysłowiowe piwo osobie ktora sie tym zajmie.

Witam! Jestem ze szczecina ale nie moge się wyrwać z pracy Ewentualnie po 16 moge pojechać i zapytać jak nikt inny nie da rady wcześniej. Jeszcze tylko mapa igdzie to jest??? Dam znać jak uda mi się wdczesniej.

Pozdrawiam

bylbym ci bardzo bardzo wdzieczny, znajduje sie to na osiedlu gumience w poblizu takich wiekszych ulic jak wrocławska i krakowska od ronda uniwersyteckiego w gore i pozniej w lewo mala uliczka, bardzo dziekuje za zainteresowanie pozdrawiam

Dane poszły na priv. Witamy w Szczecinie

Pozdrawiam

Uratowales mi zycie wielkie naprawde wielkie dzieki za poswiecony czas i pieniadze...

Nie ma sprawy. Polecam się na przyszłość