[S] Poradnik jak zmodyfikować Polonezy by jeździły sprawniej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie - mam do sprzedania poradnik dzięki któremu można doskonale modyfikować Poloneza by ten zyskiwał lepsze osiągi i poprawić jego ekonomiczność.

Allegro URL

ciekawe czy Pachoń się na to zgodził , ale powodzenia w sprzedaży

ROTFL.... wątpię żeby się zgodził na handel... ta książka jest od dawna za FREE w sieci m.in. na FSOAK,

i nazywa się toto "Usprawnienia Poloneza"

Jak ktoś by chciał to mam też "Sportowa Jazda Samochodem" (wersja z uwzględnieniem 126p) waży około 1,5MB więc mogę podesłać...

[ wiadomość edytowana przez: Nomad dnia 2005-09-07 21:00:33 ]

no i nici ze zlotego interesu

urwaliście kurze złote jajca

Noo super ktoś mnie podkablował nie wiem kto ale dziękuje bardzo :/ nie dacie ludizom zarobic kilku groszy - na allegro ludzie łamią regulamin 100razy abrdziej a mnie komuś kto chce zarobić marne kilka złotych na Tuning maluszka ni chu..a nie dadzą :/ Super - po prostu super :/ ehh
KAŻDY ORZE JAK MOŻE - i po jaką cholere ktoś wtranca swój nos w nie swoje interesy - dobiją mnie ludzi i ich zawiłsoć :/

C do pliku - mam taki ale w ani jednym momęcie nie pisze kogo jest wiec prosze o troche rozmysłu znaim isę kogoś o coś oskarży :/

zarabiac kazdy chce ale nie na swojej pracy kolego..... tedy droga ? zrob cos swojego... sprzedawaj... to nikt sie nie przyczepi...

Cytat:
2005-09-08 16:41:20, Nullatur pisze:
(...) C do pliku - mam taki ale w ani jednym momęcie nie pisze kogo jest wiec prosze o troche rozmysłu znaim isę kogoś o coś oskarży :/

zatem najpierw przeczytaj tą książkę...

rozdział 5,6 na przykład...

(o tłumikach i badaniach nad nimi)

txt odnosi sie do rysunku i wymienia specjalistów badających zjawiska w tłumikach "(...) prowadzone przez: Jacka Chojnackiego, Zdzisława Kałużę, Wacława i Rafała Podolskich, a także autora niniejszego tekstu.(...)" przy czym podpis pod rysunkiem: " Tłumik przedni typu Wupex2 (konstrukcja W. Pachoń)"

a w jednym z początkowych rozdziałów (chyba o gaźnikach) jest wyraźnie napisane że autor tej pozycji W.Pachoń konsultował się z wieloma kontruktorami i badaczami... etc.

btw. nawet gupie google pokazuje kupę danych o "Usprawnienia Poloneza" W.Pachoń , A.Sklorz

więc wybacz ale jak dla mnie to nie zadałeś sobie zbytniego trudu w szukaniu info o "swoim" towarze...
A swoją drogą to czasem można dostać tę książkę w orginalnej wersji papierowej