Klip z III RMOR na 1/4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Strzała
Wrzucilem klipa na jakis darmowy server i mam nadzieje ze sie bedzie sciagal.
KLIP DAŁNLOŁD
Napiszcie czy sie ssie (30MB)
Pozdrawiam.

No idze idzie dość szybko...

Ssie pieknie ...zobaczymy po ogladnieciu czy tez tak pieknie Pozdrawiam

Podobny do tamtego.
I tamten jakos taki fajniejszy był ....
Ten jest super .
Widac ze sie starales i wogole - ale tamten był taki bardziej dopracowany.
I mało aut ogólnie pokazane jak sie sciga...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-09-24 12:01:46 ]

notoryczne pytanie co to za piosnka??

klipek spoko ale ten z II był lepszy bardziej mi sie podobał.ale rozumie dlaczego tak jest praca itp......male poproawki i czuje ze klipek bedzie wyj......w kosmos juz mi sie bardzo podoba i doceniam ta wielka prace jaka w towłozyłes pozdro !!!!!!!

Bravo Zoom, bravo, bravissimo !

Kolejna udana produkcja.

Teraz pozostaje czekać na relację z Bemowa

a mi cosik nie chodzi próbuje ściągać już 3 raz i za każdym razem po którymś momencie przerywa ściąganie no nic trza próbować a jak nie to ktoś mi jakoś go prześle albo na płytce podrzuci

no i po wielu próbach i denerwowaniu się udało mi się ściągnąc. no co tu dużo mówić. klip jest wypas. mi tam jakoś muza nie podchodzi ale ujdzie. ogólnie duży pozytyw. szkoda tylko że nie było urywków na których byłyby pokazane prędkości jakie osiągały autka na końcu ( chodzi o ten miernik co był ) . ale nie ma co : wielkie brawa dla Zooma !!!

Bardzo ladnie...klip mi sie podobal, chociaz czegos w nim brakuje-nie ma tego czegos co mial z II RMOR. Kto by czego nie mowil klip zaliczony do udanych. Pozdrawiam

Tak jak sie spodziewalem filmik jest zajefajny, warto bylo czekac, gratulacje zoom

Całkiem, całkiem Zoomik .
Jak dla mnie bomba, jest po prostu trochę inny niż z II eliminacji.
Gratulacje

Cytat:
2005-09-25 17:48:12, Kompresor pisze:
Całkiem, całkiem Zoomik . Jak dla mnie bomba, jest po prostu trochę inny niż z II eliminacji. Gratulacje

Tak szczerze mówiąc to wczesniejszy wczesniejszy klip i klip ryballa mi sie bardziej podobał ale ten też jest spox pozdro..

Jak dla mnie jest wyczesany tak jak wiewiorka u Lebiedzia w zakladzie . Bardziej podoba mi sie wlasnie taki dynamiczny styl . Oj Cesiu znow trzeba bedzie szukac blondyny coby ci buziaka dala za to (tzw. cmok w krok ).

niektorzy chwala coniektorzy krytykuja.... a ja jestem poprostu pod wielkim wrazeniem....pozdro