MotoNews.pl

Bemowo wyscigi na 1/4 mili w sobote

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie wybiera sie ktos? ma byc pochmurno ale bez deszczu

Czesc

Bylem , zobaczylem pogada super, ceny biletow przegiete. Tych organizatorow to po....ło 30zl od łba!!!! Cale rodziny przychodzily co ma taki biedny ojciec zrobic jak z żona sie wybiora i dwoje dzieci 120zl....

TERAZ POLSKA pfff...

U nas tak ze wszystkim.

Nie jest tak źle, taki biedny ojciec płaci za siebie i za żonę, dzieci wchodzą gratis jeśli mają do 12 lat
A co do tego że to u nas tak, to ceny biletów na zlotach i zawodach w Czechach, na Węgrzech są porównywalne, na Zachodzie są jeszcze wyższe, więc już tak na ta naszą Polskę nie jedźmy przy każdej okazji
Mi było szkoda tych 30 zł, miało mnie nie być na zawodach, ale Bartek mnie namówił. I dobrze, nie żałuję, dzień był bardzo udany, sporo ciekawych aut, świetne czasy, warto było

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-09-19 11:19:20 ]

Ja jednak sadze ze za drogo biorac pod uwage ze przyanmniej polowa ludzi wracala sie od bramki z biletami. Gdzie tu sens?

a ja uwazam ze niejesst drogo raz na rok mozna sobie isc wkoncu codziennie sie nielaz. odluz sobie miesiecznie po 5 zl i bedziesz mial na bilet

A moim zdaniem przegięciem jest płacić 30 zł, żeby stać jak pojebany cały dzień i wcinać zapiekankę za 10 zł w 20 metrowej kolejce do kibla...

jezeli chodzi o zarcie i kible to bylo wszytskiego pod dostatkiem