Zakupie cześci do wtrysku cs899

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje Sonde, Map-sensor, czujke położenia wału, ebonitową podkładke pomiedzy korpusami wtrysku. jeśli coś z tego macie koniecznie sprawnego to zapodawać ceny.

uderz tutaj. 508 44 00 77. koles ma do fiatow praktycznie wszystko. polowe mojego 1.2 od niego bralem. polecam

Mam sonde i czujnik polozenia walu, oddam za 30 zl, chyba ze to drogo

ilu przewodowa ta sonda?

Nie mam pojecia, wyjeta z kolektora CC 900 Trofeo Abarth, wspolpracowala z "duzym" kompem ale wydaje mi sie ze jest seryjna.

zobacz pod oslona czy jest 4 przewodowa (2x szary bialy i czarny bodajze) i co na samej sondzie jest napisane. moze bym wzial jako zapasowke

Dopiero w weekend bede mial ja w rekach, graty trzymam u rodzicow. Napisze w sobote.

ok spoko

Zoltar niewtryniaj mi sie do wątku.. Tego kolesia mam gdzieś używane graty w cenie nowych sobie darujemy... Yapko cena mi jaknajbardziej odpowiada wiec podaj dane na priv i dobijemy targu, jak bedziesz to jeszcze wykrecał to może sie też MAP znajdzie?

nie to nie. pocalujta w dupe wojta.

Spokojnie chlopaki
Ruff zadeklarowal ze bierze wszystko wiec normalne ze sprzedaje - nie mieszajcie mnie w swoje osobiste wojny.

mam i czujnik GMP mam w sklepie nowke lub uzywke sprawdzona jak chcesz to niema problema napisz ile dajesz i odrazu wysylam

Potrzebuje jeszcze MAP sensor