Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 1. metalowe - niby chromowane (niemalowane) "wieszaki" pasów - to co jest zamontowane w slupek drzwiowy - przelozony jest przez to pas. kiedys ktos to mial na sprzedaz - prawa i lewa strone
2 nowe plastyki czarne lub cale klamki drzwiowe zewneetrzne - z wesji ST (musza byc czarne). moga byc bez wkladki i klamki - chodzi mi tylko glownie o ten plastyk - prawa i lewa strone
3 odboje przedniej klapy (dwa takie male ciulstewka)
4 odboje tylnej klapy (3 szt)
5 mieszalnik powietrza starego typu - to miedzy potelami gdzie w miejscu tego w FL / EL jest radio- stan najlepiej BDB - bez pekniec itp
6 przelaczniki do swiatel i co tam jeszcze bylo do deski rozdzielczej z lat 78-83 (tego palstyku na ktorym byla pompka spryskiwacza) mam w sumie ten od swiatel ale brakuje mi pozostalych (awaryjne i co tam jeszcze bylo
7 wlotów tylnych powietrza z wesji ST - moje kurde przejechalem niechcaco autem od ojca;/ - najlepiej nienaganny stan
8 zaglowek z wersji brown oraz plastyk tylni boczny po stronie kierowcy (ten co przechodzi przez niego pas)
9 obrotomierz 4 cylindry w bdb stanie - oyginalny bez cudów typu bala tarcza itp |