Zdecydowanie kupie:D do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. metalowe - niby chromowane (niemalowane) "wieszaki" pasów - to co jest zamontowane w slupek drzwiowy - przelozony jest przez to pas. kiedys ktos to mial na sprzedaz - prawa i lewa strone

2 nowe plastyki czarne lub cale klamki drzwiowe zewneetrzne - z wesji ST (musza byc czarne). moga byc bez wkladki i klamki - chodzi mi tylko glownie o ten plastyk - prawa i lewa strone

3 odboje przedniej klapy (dwa takie male ciulstewka)

4 odboje tylnej klapy (3 szt)

5 mieszalnik powietrza starego typu - to miedzy potelami gdzie w miejscu tego w FL / EL jest radio- stan najlepiej BDB - bez pekniec itp

6 przelaczniki do swiatel i co tam jeszcze bylo do deski rozdzielczej z lat 78-83 (tego palstyku na ktorym byla pompka spryskiwacza) mam w sumie ten od swiatel ale brakuje mi pozostalych (awaryjne i co tam jeszcze bylo

7 wlotów tylnych powietrza z wesji ST - moje kurde przejechalem niechcaco autem od ojca;/ - najlepiej nienaganny stan

8 zaglowek z wersji brown oraz plastyk tylni boczny po stronie kierowcy (ten co przechodzi przez niego pas)

9 obrotomierz 4 cylindry w bdb stanie - oyginalny bez cudów typu bala tarcza itp

ja mam ten mieszalnik powietrza...
wygląda solidnie... bez pekniec itp..
oraz obrotek od łady 2103 (orginalny zegar) full sprawyny, do dorobienia obudowa zeby estetycznie wyglądał. -> chyba ze chccesz go wkompponować w deske albo co...
cena za całość 35zł z wysyłką w cenie..

obrotek chce na stopce taki jak maja chlopaki. mieszalnik stan wizulany bez zastrzezen?

1. metalowe - niby chromowane (niemalowane) "wieszaki" pasów - to co jest zamontowane w slupek drzwiowy - przelozony jest przez to pas. kiedys ktos to mial na sprzedaz - prawa i lewa strone

2 nowe plastyki czarne lub cale klamki drzwiowe zewneetrzne - z wesji ST (musza byc czarne). moga byc bez wkladki i klamki - chodzi mi tylko glownie o ten plastyk - prawa i lewa strone

3 odboje przedniej klapy (dwa takie male ciulstewka)

5 mieszalnik powietrza starego typu - to miedzy potelami gdzie w miejscu tego w FL / EL jest radio- stan najlepiej BDB - bez pekniec itp

6 przelaczniki do swiatel i co tam jeszcze bylo do deski rozdzielczej z lat 78-83 (tego palstyku na ktorym byla pompka spryskiwacza) mam w sumie ten od swiatel ale brakuje mi pozostalych (awaryjne i co tam jeszcze bylo

to juz mam

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2005-09-09 12:48:05 ]