| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-09-05 20:23:08 Ja korzystam z Opel Żoliborz, gość nazywa się Lipiński, tel kom 602 334 096, zadzwoń, umów się, możesz się powałać na mnie i paru kolegów, facet jest sensowny i wie co mówi.
Pozdr |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2005-09-06 15:24:30 W Omie B zdjęcie klemy nie kasuje błędów kompa. Było o tym wiele razy na forum... |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-09-06 20:46:59 Klemy możesz zdjąć i oczyścić, to zawsze dobrze robi na prąd, ale nic tym nie skasujesz.
Przejechac też się możesz, omą się dobrze jeździ, ale poza radochą z jazdy nic sie nie polep[szy. Jak ci qrwa mowić, to jakbyś był głuchy. Napisałem gdzie masz zadzwonić, mogłbyś chociaż powiedzieć dziękuję, ale pierdolę cię Janusz, wolę zdjąć klemy i się przejechać. Jeśli tak, to nie zawracaj dupy prośbami o porady. Pozdr |
Mariosomegos LOB MEMBER ![]() Omega-Monaro, Omega ... Parczew | 2005-09-06 21:03:48 Janusz szkoda słów. |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2005-09-06 21:18:43 Witam
Powiem Ci Janusz , że zaimponowałeś mi treściwością swojej wypowiedzi
|
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2005-09-07 08:05:51 Też mam problemy praca silnika n benzynie.
Po odłączeniu akumulatora np. na noc wszystko wraca do normy - silnik chodzi idealnie. potem po jakiś 200-300 km jazdy na gazie i pojawiającą się ta wstrętna kontrolką problem powraca. Po kolejnym resecie ok. Nie wiem czy komputer w omedze jest na tyle inteligentny że na podstawie jakis błędnych wskazan czujników może się błędnie programować. W kompie siedzi kilka błedów tylko nie za bardzo wiem co z nimi zrobić. (61 45 144 145). Jeszcze jedno - wie ktoś czy kolejność wyświetlania błądw odpowiada kolejności ich wystapienia. tzn ten co jest wyświetlany ostatni pojawił się ostatnio? |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-09-07 19:17:01 Atrhuros, nie mam zamiaru wchodzić w polemikę, ty wiesz swoje, ja swoje, jedyne co twierdzę, to to, że wiedza, ktorą mam dotyczy mojego auta (wersji silnikowej) zdobyta na własnej dupie i zaplacone własnymi pieniędzmi, lepszych metod na razie przyroda nie zna.
Mam gdzieś, czy uważasz moją wypowiedź za "pastwienie się", ale jeśli ktoś komuś radzi , to albo się to przyjmuje, albo nie, natomiast w obu przypadkach wypada się do tego ustosunkować, a nie zachowywać się tak, jakby nikt nic nie mówił. Natomiast, jeśli się wie lepiej, to po co pytać. Na koniec, rozumiem, że uważasz Zuppera za cipę grochową i uznałeś za słuszne wypiąć pieś za niego, pomimo, że on sam już wcześniej naprawił sytuację i nie ukrywam zrobił to elegancko. Uważam temat za zamknięty. Jedyne co może się znaleźć w tym wątku, to to, co Zupper zechce napisać po usunięciu usterki, wynik jego doświadczeń będzie najlepszym bo pewnym rozwiązaniem. Wzystko i życzenia dla Zuppera żeby sie szybko i tanio odczepił od kłopotu. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-09-08 16:39:17 Piwa można zawsze się napić, a przed przerosinami prosiłbym o dokładne przeczytanie ponownie moich postów.
Pozwolę sobie zauważyć, że nie nazwałem nikogo tym mianem, pozwoliłem sobie jedynie spytać, czy ktoś nie jest przez kogoś za takowe cudo uważany jeśli... itd. Poza tym, aby do zlotu, tam takie "qńflikty" umierają jak muchy i na ogół na zawsze
|